-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Messi treniruotis nebūtina

Rezultatyviausio Ispanijos futbolo lygos žaidėjo Samuelio Eto teigimu, jo komandos draugas Lionelis Messi yra toks ypatingas, jog jam net nebūtina lankyti „Barcelonos“ ekipos treniruočių – jis vis tiek bus geriausias pasaulyje.
L.Messi (k.) ir S.Eto.
L.Messi (k.) ir S.Eto. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

21-erių argentinietis L.Messi iš šventinių atostogų Argentinoje grįžo kaip ir buvo tikimasi Ispanijoje – sausio 2-ąją. Tačiau tai „Barcelonos“ vienuolikės lyderiui sutrukdė pasirodyti sausio 3-ąją vykusiose komandos rungtynėse prieš „Mallorcos“ ekipą.

„L.Messi iš atostogų gali grįžti kada tik panorėjęs, nes jis visada pasiruošęs. L.Messi yra geriausias pasaulyje ir, jeigu aš būčiau komandos treneris, leisčiau jam daryti viską. Jis galėjo grįžti į Ispaniją rungtynių dieną ir aš jam būčiau leidęs žaisti. Manau, jog L.Messi būtų atrodęs tikrai ne prasčiau nei mes esame įpratę jį matyti, nes jis ypatingas. Kartoju, jei būčiau treneris, leisčiau L.Messi daryti ką tik panorėjus“, – komandos draugą šlovinančią kalbą rėžė kamerūnietis Samuelis Eto.

Pats grįžo anksčiau

Įdomu, jog pats S.Eto'o į komandos treniruotes grįžo gruodžio 30-ąją, nors „Barcelonos“ ekipos vadovybė atostogauti vienam komandos lyderiui buvo leidusi iki sausio 2-osios.

„Kamerūne padariau viską ką norėjau. Pabuvau su savo tėvais, pailsėjau. Tiesiog labai norėjau vėl pamatyti komandos draugus“, – ankstyvo grįžimo į ekipos treniruotes motyvus dėstė S.Eto.

Rezultatyviausias Ispanijos lygos futbolininkas (15 įvarčių) taip pat pridūrė, jog norėdamas labiau padėti savo komandai rungtynėse prieš „Mallorcos“ futbolininkus, jis į treniruotes turėjo grįžti dar anksčiau.

„Tiesa yra ta, jog iki geriausios sportinės formos rungtynėse man pritrūko vienos dienos treniruotėse. Turėjau į Ispaniją sugrįžti dar anksčiau“, – atviravo visas 90 minučių rungtynėse žaidęs S.Eto.

Priminsime, jog „Barcelonos“ ir „Mallorcos“ vienuolikių dvikova baigėsi katalonų pergale rezultatu 3:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius