-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Milan“ klubas Robinho išnuomojo brazilų „Santos“ ekipai

„Milan“ klubui vis dar priklausantis 30 metų puolėjas iš Brazilijos Robinho trečią kartą atstovaus „Santos“ ekipai, kuriame prieš dvyliką metų pradėjo profesionalo karjerą.
Robinho
Robinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Robinho AC Milan

„Tai mano namai, vieta, kurioje susipažinau su didžiuoju futbolu. Tikiuosi pateisinti komandos sirgalių pasitikėjimą ir meilę darbais aikštelėje. Noriu grąžinti šią komandą ten, kur jai ir priklauso būti – į lentelės viršūnę“, – „Santos“ interneto svetainei sakė puolėjas.

Robinho „Santos“ kube žaidė 2002-2005 metais, o iš ten už 25 mln. eurų persikėlė į Madrido „Real“. Pažaidęs trejus metus Ispanijoje futbolininkas už 34 mln. eurų perėjo į „Manchester City“.

„Real“ ekipoje per trejus metus brazilas sužaidė virš šimto mačų, tačiau Anglijoje vietos nerado ir klubui atstovavo tik 41 rungtynėse.

Pasibaigus sutarčiai Robinho 2010 metais už dyką perėjo į „Milan“. Per 108 rungtynes Italijos komandai jis įmušė 25 įvarčius.

Nors Robinho ir „Milan“ sutartis galioja iki 2016-ųjų vasaros, Italijos ekipa norėjo atsikratyti žaidėjo dėl per didelės, apie 3,5 mln. eurų siekiančios, metinės algos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius