Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milano „Inter“ treneris R.Benitezas gali netekti darbo

Panašu, kad Milano „Inter“ klubas gali atleisti vyriausiąjį trenerį Rafaelį Benitezą.
Treneris Rafaelis Benitezas
Treneris Rafaelis Benitezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Penkiasdešimtmetis ispanų futbolo specialistas, tik šiemet stojęs prie „Inter“ ekipos vairo, sulaukė ultimatumo. Jam skirtos dvejos rungtynės, per kurias turi klubo savininkams įrodyti, kad yra vertas to atlygio, kuris buvo sutartas pagal kontraktą. Prieš atvykdamas į Milaną, R.Benitezas šešerius metus treniravo „Liverpool“ komandą.

„Inter“ ekipa „Serie A“ čempionate po 12 turų užima penktą vietą, klubas yra surinkęs 20 taškų. Italijos pirmenybių lyderė yra kita Milano ekipa „AC Milan“, jau turinti 26 taškus, antrą vietą užima „Lazio“ – 25 taškai.

UEFA Čempionų lygos turnyre klubas kol kas A grupėje yra antras ir turi realių galimybių prasimušti į kitą turnyro etapą. Tačiau „Inter“ savininkai nori maksimalių rezultatų. 

Sekmadienį Italijos pirmenybėse „Inter“ svečiuose susitiks su „Chievoverona“ klubu, o ateinantį trečiadienį jų laukia UEFA Čempionų lygos dvikova su „Twente“ vienuolike.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius