Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirtinas smūgis: Amerikoje po 17-mečio smūgio į veidą mirė futbolo teisėjas

Pirmadienį buvo palaidotas 46-erių metų futbolo teisėjas iš Jutos valstijos JAV. Ricardo Portillo savaitę praleido komos būsenoje po to, kai 17-metis futbolininkas laisvalaikio futbolo lygos rungtynių metu smogė teisėjui į veidą dėl parodytos geltonos kortelės.
geltona kortelė
geltona kortelė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

17-metis vartininkas šiuo metu yra suimtas ir jam bus pateikti kaltinimai. Kol kas tiksli mirties priežastis neskelbiama.

Incidentas įvyko vidurinėje mokykloje Solt Leik Sičio mieste. Rungtynių teisėjas jaunuoliui parodė geltoną kortelę, kai jis pastūmė įmušti bandžiusį varžovų komandos puolėją. Su sprendimu nesutikęs vartininkas įpykęs smogė vyrui į veidą. Po smūgio teisėjas suklupo ir pradėjo vemti krauju. Jis iškart buvo nugabentas į ligoninę, kur jam buvo diagnozuota koma.

Aštuonis metus laisvalaikio lygoje teisėjavęs R.Portillo ir anksčiau buvo patyręs sužalojimų – jam keletą kartų buvo sulaužyti kaulai bei šonkauliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius