Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Monaco“ siaučia toliau – už 60 mln. eurų įsigytas Radamelis Falcao

Antrąjį Prancūzijos futbolo divizioną („Ligue 2“) laimėjęs ir į pirmąją lygą grįžtantis „Monaco“ klubas oficialiai pranešė apie dar vieno futbolininko įsigijimą – į Monaką atvyksta Madrido „Atletico“ lyderis Radamelis Falcao.
„Atletico“ žvaigždė R.Falcao pelnė tris įvarčius
Radamelis Falcao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors ilgą laiką buvo manyta, kad 27-erių metų kolumbietis prisijungs prie Londono „Chelsea“ arba „Manchester City“ klubo, tačiau neseniai apie derybas su puolėju paskelbė „Monaco“ ekipa.

Penktadienio vakarą Rusijos milijardieriaus Dmitrijaus Rybolovlevo valdomo klubo atstovai pranešė, kad derybos su „Atletico“ ir R.Falcao baigtos – futbolininkas jau perėjo medicininį patikrinimą ir netrukus padės parašą ant 5 metų sutarties.

Išpirkos suma nėra skelbiama, tačiau žiniasklaida yra skelbusi, kad R.Falcao „Monaco“ gali kainuoti apie 60 mln. eurų – tokią puolėjo kainą nurodo ir futbolo rinką analizuojantis interneto portalas „transfermarkt“.

Jeigu ši suma bus patvirtinta, R.Falcao perėjimas kartu su Luiso Figo perėjimu iš „Barcelona“ į „Real“ 2000 m. bus penktasis pagal dydį futbolo istorijoje. Brangiau yra kainavę tik Kaka (65 mln. eurų), Zlatanas Ibrahimovičius (68,5 mln. eurų), Zinedine'as Zidane'as (73,5 mln. eurų) ir Cristiano Ronaldo (94 mln. eurų).

Madrido klubo treneris Diego Simeone jau anksčiau teigė, kad klubas neprieštaraus, jeigu komandos lyderis nuspręs keisti ekipą. „Atletico“ šio sezono Ispanijos čempionate jau užsitikrino trečiąją vietą, laimėjo karaliaus taurės turnyrą ir kitą sezoną rungtyniaus UEFA Čempionų lygoje.

R.Falcao atsisveikinimo mačą „Los Colchoneros“ gretose sužais šeštadienį paskutiniame „La Liga“ ture išvykoje su „Zaragoza“.

Šį tarpsezonį „Monaco“ už „Porto“ duetą – Joao Moutinho ir Jamesą Rodriguezą – jau suplojo 70 mln. eurų, be to, įsigijo Madrido „Real“ veteraną Rocardo Carvallo.

R.Falcao į „Atletico“ ekipą prieš du metus persikėlė būtent iš „Porto“ – tada ispanai už puolėją sumokėjo 47 mln. eurų. Per du metus Ispanijos sostinės klube kolumbietis žaidė 67 rungtynėse ir įmušė 52 įvarčius.

Portugalijos ekipoje puolėjas žaidė taip pat dvejus metus ir per 51 mačą pasižymėjo 41 kartą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius