Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mourinho: „Barcelona“ liko ta pati, „Inter“ tapo stipresnis

Prieš šiandien vakare vyksiančią UEFA Čempionų lygos pusfinalio pirmą dvikovą namie su „Barcelona“ komanda Milano „Inter“ strategas Jose Mourinho tvirtina, kad jo auklėtiniai dabar daug pajėgesni nei per grupės varžybas.
J.Mourinho šansus patekti į finalą vertina 50 prie 50
J.Mourinho šansus patekti į finalą vertina 50 prie 50. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai turėtų būti pavojaus signalas Barselonos ekipai, kuri dėl Islandijoje išsiveržusio ugnikalnio ir Europoje sustabdytų lėktuvų reisų buvo priversta 14 valandų keliauti autobusu. Koją favoritais laikomiems katalonų futbolininkams gali pakišti ir pernelyg didelis psichologinis spaudimas.

„Barca“ nusipelnė laimėti tarpusavio grupės rungtynėse pernai lapkritį. Jie tokie stiprūs, kaip ir anksčiau, tačiau mes nuo to laiko tapome daug stipresni, – uefa.com kalbėjo J.Mourinho. – Neprieštarauju, jeigu futbolo pasaulis juos laiko favoritais. Vis dėlto manau, kad turime 50 prie 50 šansų žaisti finale.“

„Inter“ strategas teigė labiausiai nenorintis kalbėti apie šias rungtynes kaip apie tariamą finalą. „Tikrasis finalas vyks Madride. „Lyon“ ir „Bayern“ turi tokius pačius šansus laimėti trofėjų kaip „Barcelona“ ir „Inter“.

Paklaustas, ką mano apie pavojingiausią varžovų žaidėją, J.Mourinho to nesureikšmino: „Visi kalba apie Messi, tačiau futbolas nėra individualus sportas. Žinoma, tai futbolininkas, nusipelnantis daugiau dėmesio.“

„Situacija nėra ideali, kai po šalies pirmenybių rungtynių turi sėsti į autobusą, keliauti 14 valandų ir žaisti Čempionų lygos pusfinalyje su keturis kartus iš eilės Italijos čempionais. Tačiau ugnikalnio nesustabdysi, ar ne?“ – klausė „Barcelona“ treneris Josepas Guardiola.

Čempionų titulą ginantys katalonai nusprendė į Milaną vykti dviem autobusais, kad būtų daugiau vietos. „Laimė, „Inter“ įveikė CSKA ketvirtfinalyje, kitaip būtų reikėję važiuoti autobusu iki Maskvos“, – juokavo jis.

„Esame trečią kartą iš eilės Čempionų lygos pusfinalyje ir norime tą šansą išnaudoti, – tikino J.Guardiola. – Varžovai turi daug universalių žaidėjų. Tikrai nežinau, ko tikėtis iš Milano komandos. Mes privalome būti savimi.“

Šį sezoną Čempionų lygoje komandos žaidė dukart grupės varžybose. Milane rungtynės baigėsi lygiosiomis 0:0, o Barselonoje 2:0 triumfavo aikštės šeimininkai. Įdomu, kad stadione „San Siro“ nė vienam „Inter“ varžovui šį sezoną nėra pavykę laimėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius