Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Manchester City“ pirkinys Tevezas – melagis? (video)

27 metų argentinietis Carlosas Tevezas antradienį oficialiai papildė turtingų arabų valdomos „Manchester City“ vienuolikės gretas. Puolėjas į mėlynųjų ekipą persikėlė iš bene didžiausio komandos priešo – kito Mančesterio miesto futbolo klubo „Manchester United“. Tačiau futbolo gerbėjus šokiravo ne tai.
Skelbiama, jog C.Tevezo parašas „Manchester City“ klubui kainavo 25,5 mln. svarų sterlingų (apie 102,3 mln. Lt).
Skelbiama, jog C.Tevezo parašas „Manchester City“ klubui kainavo 25,5 mln. svarų sterlingų (apie 102,3 mln. Lt). / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dabar jau buvęs Anglijos čempionų gerbėjų numylėtinis antradienį oficialiai pasirašydamas penkerių metų sutartį su „Manchester City“ klubu pareiškė, jog su „Manchester United“ ekipa atsisveikino dėl jį ignoravusio komandos trenerio sero Alexo Fergusono.

A.Fergusonas per dvejus metus man nė karto nepaskambino ir neparašė nė vienos žinutės, – pareiškė C.Tevezas.„Manchester United“ klube praleidau du metus ir A.Fergusonas per tą laikotarpį man nė karto nepaskambino ir neparašė nė vienos žinutės. Vienintelis kartas, kai jis su manimi pasišnekėjo buvo po rungtynių su „Roma“. Tačiau tik todėl, kad aš turėjau išvykti į Argentinos rinktinės varžybas ir mes aptarėme kaip man tai padaryti“, - nepatenkintas jam skirtu dėmesiu rėžė argentinietis.

„Vieno pokalbio per dvejus metus man yra per mažai. Tačiau nepanašu, kad „Manchester United“ komandoje įprasta bendrauti su savo žaidėjais“, – pykčio A.Fergosonui neslėpė C.Tevezas.

VIDEO: Carlos Tevez sighned with Man City

Toks futbolininko, kuris, kaip pranešama, „Manchester City“ klube per savaitę uždirbs 150 tūkst. svarų sterlingų (daugiau nei 0,6 mln. Lt), pareiškimas šokiravo ne vieną futbolo sirgalių.

Minėti C.Tevezo žodžiai paneigė ne tik „Manchester United“ stratego sero A.Fergusono pareiškimus, jog jis stengiasi išlaikyti žaidėją savo komandoje, tačiau ir pačio futbolininko anksčiau viešai išsakytas mintis.

2009 metų balandžio 2 diena: „Nuo pat tos akimirkos, kai atvykau į „Manchester United“ klubą, jaučiu sero A.Fergusono pagarbą. Jo stiprybė yra ta, kad jo komandoje nėra žvaigždžių – visi žaidėjai vertinami vienodai ir nesvarbu, ar jis uždirba milijonus, ar dar tik įsilieja į pagrindinę komandą. A.Fergusonas man labai primena Carlosą Bianchi, kuris mane treniravo Argentinos rinktinėje. Abu jie padarė didžiulę įtaką mano karjerai ir abu žino, kaip tinkamai elgtis su žaidėjais“, – tada tikino C.Tevezas.

Puikiai sutariu su seru A.Fergusonu ir tikiuosi, jog šie šilti santykiai dar ilgai tokie ir išliks, – anksčiau sakė C.Tevezas.2009 metų vasario 4 diena: „Dar nekalbėjome apie galimybę pratęsti sutartį, tačiau tikiu, kad liksiu, kur esu. Seras A.Fergusonas pasakė man, jog nori ir toliau mane matyti savo vadovaujamoje komandoje. Tai, neslėpsiu, yra mano troškimas. Dabar tikrai neverta skubėti pratęsti sutartį – turėsime marias laiko tai padaryti  pasibaigus sezonui. Puikiai sutariu su seru A.Fergusonu ir tikiuosi, jog šie šilti santykiai dar ilgai tokie išliks“, – tuomet neslėpė futbolininkas.

2008 metų gruodžio 16 diena: „Tariamės dėl mano sutarties pratęsimo ir viskas juda tikrai tinkama linkme, todėl neabejoju, jog greitai viskas taps oficialu. Jaučiuosi gerbiamas komandos draugų, trenerių ir viso personalo“, – vos prieš pusę metų sakė C.Tevezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius