Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįmušę 11 metrų baudinių Brazilijos futbolininkai iškrito iš „Copa America“ turnyro

Pietų Amerika turės naujus futbolo čempionus. Nugalėtojų titulą gynusi Brazilija sekmadienį buvo eliminuota ketvirtfinalyje. Argentinoje vykstančiame 43-iajame istorijoje Pietų Amerikos futbolo čempionate („Copa America“) brazilai neįmušė nė vieno 11 metrų baudinio ir 0:2 nusileido Paragvajui.
Paragvajus triumfavo, o brazilams (kairėje) liko tik griebtis už galvų.
Paragvajus triumfavo, o brazilams (geltona apranga) liko tik griebtis už galvų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi be įvarčių – 0:0. Iniciatyvą turėjo brazilai, tačiau pasižymėti nesugebėjo.

Abi rinktinės mačą baigė ne pilnų sudėčių. Pratęsime vienas kitam į atlapus kibę brazilas Lucasas Leiva ir paragvajietis Antolinas Alcarazas buvo pašalinti iš aikštelės.

Mačo nugalėtojas sprendėsi 11 metrų baudinių serijoje. Joje brazilai nerealizavo nė vieno baudinio, o du įmušę pargavajiečiai žengė į pusfinalį.

VIDEO: Brazil vs Paraguay penalty shootout 0-2

Favoritais laikytiems brazilams liko tik griebtis už galvų. Įdomu, jog po 11 metrų baudinių serijos iš „Copa America“ turnyro šeštadienį buvo eliminuota ir kita favorite vadinta rinktinė – turnyro šeimininkė Argentina.

Venesuela eliminavo Čilę

Į pusfinalį patekusi Paragvajaus rinktinė kausis su Venesuela. Ji taip pat sekmadienį vykusiame paskutiniame ketvirtfinalyje 2:1 (1:0) įveikė Čilę.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Oswaldo Vizcarrondo (34 min.) ir Gabrielis Cichero (80 min.). Čilės rinktinei rezultatą buvo išlyginęs Humberto Suazo (69 min.).

Beje, abi komandos mačą taip pat baigė ne pilnų sudėčių. Čilė 82 minutę už raudoną kortelę neteko  Gary Medelio, o Venesuela 90 minutę – Thomaso Rincono.

Kitame „Copa America“ pusfinalyje kovos Urugvajus ir Peru. Čempionato finalas numatytas liepos 24 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius