Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepakeičiamas: Arsene'as Wengeras su „Arsenal“ pratęsė sutartį dar trejiems metams

Londono „Arsenal“ klubas penktadienį oficialiai pranešė, kad sutartį dar trims metams pratęsė ilgametis komandos treneris Arsene'as Wengeras.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Scanpix“ nuotr.

64 metų strategas „kanonieriams“ vadovauja jau 17 metų. Pastaruoju metu buvo kalbama, kad dėl titulų „sausros“ prancūzas privalės palikti „Arsenal“, tačiau iškovojus FA taurę A.Wengerui buvo pasiūlyta nauja sutartis.

Buvęs „Monaco“ vairininkas šiuo metu yra vienintelis treneris Anglijoje, kuris tiek ilgai vadovauja vienam klubui. Po sutarties pratęsimo jis neslėpė savo džiaugsmo.

„Aš noriu pasilikti ir tęsti klubo ir komandos kūrimo darbus. Turime stiprią sudėtį, finansinį stabilumą ir daug sirgalių visame pasaulyje. Esame pasiryžę kurti sėkmę šioje komandoje.

„Arsenal“ visada rodė pasitikėjimą manimi. Kartu mes išgyvenome ir gerų, ir blogų laikotarpių, tačiau visada buvome kartu ir bet kokius sunkumus įveikdavome“, – pasakojo A.Wengeras.

Londono klubui strategas iš Prancūzijos vadovauja jau nuo 1996 metų. Per šį laikotarpį jis yra iškovojęs 12 trofėjų, o tris kartus jam pavyko triumfuoti „Premier“ lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius