Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neramumus Romoje kėlę CSKA gerbėjai nukentėjo patys – vienas jų padurtas

Trečiadienio vakarą Italijos sostinėje vykusiose UEFA Čempionų lygos E grupės rungtynėse tarp „Roma“ ir Maskvos CSKA klubų įsiplieskusiose riaušėse sužeisti mažiausiai du žmonės. Pranešama, kad abu jie – neramumus sukėlusios CSKA klubo sirgalių grupuotės nariai.
Maskvos CSKA sirgaliai Romoje sukėlė riaušes
Maskvos CSKA sirgaliai Romoje sukėlė riaušes / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antrajame kėlinyje, 72-ąją mačo minutę, kai „Roma“ futbolininkai net 5:0 triuškino svečius iš Rusijos, pastarųjų sirgaliai išprovokavo riaušes. Dėl fanų ir stadiono apsaugos darbuotojų susirėmimo rungtynes teko trumpam sustabdyti.

Pranešama, kad du rusai atsidūrė Romos ligoninėje, kurių vienas sužeistas peiliu į ranką ir pilvą. Kitas sirgalius buvo sužeistas į galva, spėjama, su buteliu. Pavojaus sirgalių gyvybei nėra.

Pranešama, kad visų rungtynių metu abiejų komandų sirgaliai mėtė vieni į kitus padegamuosius užtaisus, įvairiomis skanduotėmis provokavo neramumus.

Vis dėlto, stadiono apsaugai pavyko susitvarkyti su sirgaliais iki antrojo kėlinio vidurio, kuomet komandos žaidimo neapsikentę rusai ėmė rimtesnių veiksmų.

VIDEO: CSKA aistruoliai mušasi su Romos stadiono apsauga

Vaizdo įrašai rodo, kaip CSKA aistruoliai puola beginklius geltonomis liemenėmis vilkinčius apsaugos darbuotojus. Į stadioną greitai buvo įvestos riaušių policijos pajėgos, kurios sirgalius kaipmat apramino ir mačas buvo pratęstas.

Nors UEFA kol kas nepranešė apie baudas, tačiau neabejojama, kad jų sulauks abi komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius