-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Neymaras: „Įvarčių dar sulauksit“

Futbolo klubo „Barcelona“ vasaros pirkinys Neymaras po pirmųjų ne itin sėkmingų rungtynių Čempionų lygoje su „Ajax“ klubu sirgalius ramina, kad įvarčių dar bus.
Neymaras
Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

21 metų futbolininkas teigė, kad „Barcelona“ aistruoliai išvys geriausią jo žaidimą tada, kai jis galutinai prisitaikys prie gyvenimo Europoje, rašo goal.com.

Brazilas su naujuoju savo klubu Čempionų lygoje debiutavo pergale prieš „Ajax“ ekipą 4:0. Pirmose turnyro rungtynėse solo šou surengė Leonelis Messi, įmušęs net tris įvarčius ir atvedęs komandą į užtikrintą pergalę.

Neymarui žaisti visų 90 minučių Gerardo Martino neleido – 72 minutę brazilą pakeitė Pedro Rodríguezas. Nepaisant to, kad futbolininkas nesužaidė geriausių savo rungtynių, komandos fanai puolėją iš aikštės palydėjo plojimais. 57 mln. eurų įvertintas žaidėjas kol kas komandai pelnė tik vieną įvartį.

„Aš praleidau progų, kai galėjau įmušti, bet įvarčių dar sulauksit. Aš labiau vertinu savo perdavimą Gerardui Pique, po kurio jis įmušė įvartį, ir komandinį žaidimą. Aš vis dar galiu daug kuo prie prisidėti „Barcelona“ žaidimo. Džiaugiuosi, kad komanda pergale pradėjo Čempionų lygą, tai labai svarbu.

Esu labai laimingas ir dėl to, kad galiu žaisti vienoje aikštėje su tokiu pasaulio futbolo genijumi kaip Lionelis Messi.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius