Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaras: „Nekantrauju su Lioneliu Messi aikštėje žaisti ilgiau“

Ispanijos supertaurės rungtynėse pirmą oficialų įvartį pelnęs Neymaras patenkintas savo žaidimu „Barcelona“ klube, tačiau apgailestauja tik dėl vieno dalyko – komandos naujokui vis nepavyksta daugiau laiko aikštėje praleisti kartu su Lioneliu Messi.
Neymaras ir Lionelis Messi
Neymaras ir Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.


Katalonijos ekipos treneris Gerardo „Tata“ Martino Primeros mače su „Levante“ brazilą įleido po keitimo, tačiau netrukus ant suolelio pasodino iki tol žaidusį argentinietį.
 
Dvikovoje su „Atletico“ L. Messi aikštėje praleido 45 minutes, bet per pertrauką buvo pakeistas dėl sveikatos problemų. Antrajame kėlinyje po keitimo rungtyniavęs Neymaras pelnė vienintelį „Barcelona“ įvartį toje akistatoje.
 
„Iki šiol kartu žaidėme labai nedaug. Žinoma, aš norėčiau su L. Messi aikštėje praleisti kuo daugiau laiko, tačiau suprantu, jog dabar teks palaukti. Smagu, kad galėjau būti naudingas komandai. Įvartis, pelnytas mače prieš “Atletico„, suteiks mums daugiau galimybių atsakomajame mače. Dažniausiai įvarčius mušu kojomis ir retai smūgiuoju galva. Džiugu, kad pavyko įmušti“, – svarstė Neymaras.
 
Manoma, kad būtent „Barcelona“ naujokas startinėje sudėtyje pradės sekmadienio rungtynes prieš „Malaga“ ekipą, nes Katalonijos klubo medikai susižeidusiam L. Messi veikiausiai neleis žaisti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius