-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niklasas Bendtneris: „Paskutiniai metai „Arsenal“ klube buvo laiko švaistymas“

Danijos futbolo rinktinės ir „Wolfsburg“ puolėjas Nicklasas Bendtneris Vokietijos dienraščiui „Bild“ teigė, kad buvo labai nepatenkintas Londono „Arsenal“ trenerio Arsene’o Wengero draudimu palikti „kanonierių“ gretas dar praėjusią vasarą.
Nicklasas Bendtneris
Nicklasas Bendtneris / „Scanpix“ nuotr.

26-erių metų futbolininko nuomone, paskutiniai metai, praleisti Londone, jam buvo tik „laiko švaistymas“. Per tuos metus Anglijos „Premier“ lygoje danas sužaidė vos 12 rungtynių, o šią vasarą tapęs laisvuoju agentu prisijungė prie „Wolfsburg“ ekipos.

2012 metais N.Bendtneris buvo išnuomotas Turino „Juventus“ klubui, tačiau įsitvirtinti nesugebėjo, o galiausiai patyrė sunkią traumą, dėl kurios be futbolo praleido daugiau nei pusę metų.

Praėjusią vasarą po sugrįžimo į „Arsenal“ puolėjas buvo arti susitarimo su Londono „Crystal Palace“ klubu, tačiau A.Wengeras nusprendė nepaleisti žaidėjo ir išlaikė jį savo komandoje.

„Kai buvau išnuomotas „Juventus“, viskas klostėsi puikiai. Kol buvau sveikas, reguliariai žaisdavau ir buvau viskuo patenkintas. Tada patyriau tą nelemtą traumą ir be futbolo turėjau praleisti šešis mėnesius.

„Tapome čempionais ir aš norėjau likti Turine, tačiau „Arsenal“ nusprendė mane susigrąžinti. Paskutiniai metai Londone buvo laiko švaistymas. Tai mane piktina labiausiai“, – įtūžį liejo N.Bendtneris.

Puolėjas taip pat aptarė, kaip jam sekasi prisitaikyti prie naujo miesto.

„Arsenal“ nusprendė mane susigrąžinti. Paskutiniai metai Londone buvo laiko švaistymas. Tai mane piktina labiausiai, – įtūžį liejo N.Bendtneris.

„Volfsburgas yra ganėtinai mažas miestas, tačiau tai nėra blogai. Jei noriu prasiblaškyti, traukiniu galiu nuvykti į daug didesnį Berlyną. Ten aš turiu tikrai nemažai draugų.“

„Pasiilgau savo sūnaus. Kai tik turėsiu daugiau laisvo laiko, stengsiuosi nukeliauti į Londoną ir praleisti daugiau laiko su juo. Anglijos sostinė yra mano miestas, ten aš gyvenau nuo 16 metų. Žinoma, pasiilgstu ir savo draugų, tačiau „Wolfsburg“ klube viską pradedu iš naujo. Svarbiausia šiuo metu yra futbolas, o paprastą gyvenimą nugyvensiu baigęs karjerą“, – apie ateities planus pasakojo puolėjas.

Futbolininkas iš Danijos kol kas nesugebėjo užsitarnauti vietos startinėje „Wolfsburg“ sudėtyje. Per tris „Bundesliga“ turus snaiperis iš viso sužaidė tik 37 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius