Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Novikovas kaunasi dėl vietos „Hearts“

Aštuoniolikmetis Arvydas Novikovas siekia užsitikrinti vietą pirmojoje seniausio Škotijos futbolo klubo „Hearts“ komandoje.
A.Novikovas treniruojasi su „Hearts“
A.Novikovas treniruojasi su „Hearts“ / „Hearts“ klubo nuotr.

Jaunasis futbolininkas iš Lietuvos šiuo metu rengiasi būsimam sezonui ir treniruojasi su pirmąja „Hearts“ komanda netoli Hanoverio, Vokietijoje, teigiama pranešime spaudai.

„Aš tikiu, jog esu pasiruošęs žengti dar vieną žingsnį į priekį ir užimti vietą pirmojoje komandoje. Pirmą kartą treniruojuosi su komanda prieš prasidedant sezonui ir viskas atrodo labai neblogai“, – po pirmųjų draugiškų varžybų Vokietijoje sakė Arvydas.

Lietuvos nacionalinės rinktinės iki 21 metų narys per draugiškas rungtynes tarp „Hearts“ ir vietos „Goslar08“ komandų į aikštelę išbėgo antrajame kėlinyje. Pirmosios draugiškos rungtynės baigėsi „širdžių“ pergale 2:1. A.Novikovas pasižymėjo kairiajame aikštės krašte sukurdamas ne vieną progą.

Esu pasiruošęs žengti dar vieną žingsnį į priekį ir užimti vietą pirmojoje komandoje, – sakė A.Novikovas.

„Manau, jog neblogai žaidžiau ir galiu tikėtis patekti į pirmosios komandos sudėtį, o įpusėjus sezonui – žaisti reguliariai. Šios draugiškos rungtynės buvo tikrai įdomios, bet mano tikslas žaisti nuolat ir man gerai sekasi tiek kairėje, tiek dešinėje aikštės pusėje“, – ambicingų planų neslėpė Arvydas.

Šiuo metu su pirmąja „Hearts“ komanda treniruojasi ir Marius Žaliūkas, kurį treneris Csaba Laszlo įvardijo kaip potencialų kandidatą į Edinburgo komandos kapitonus, o A.Novikovas laiko vienu geriausių patarėjų.

„Marius – labai stipri asmenybė. Jis jau seniai žaidžia klube. Jis ir Michaelas Stewartas labai daug man padeda – jie abu yra kapitonai! Manau, Marius taip pat yra labai geras žaidėjas. Visi jį gerbia. Be to, daug padeda man. Jis nuolat kartoja, kaip turėčiau elgtis aikštėje ir už jos ribų. Man labiausiai patinka šis jo patarimas: „Laikyk kamuolį ir nepaleisk“, – šiltai apie komandos draugą atsiliepė A.Novikovas.

Planuojama, jog A.Novikovas žais ir šį vakarą vyksiančiose draugiškose rungtynėse su Lenkijos aukščiausiosios lygos komandas „Slask Wroclaw”.

Į ŪBIG valdomą „Hearts“ klubą A.Novikovas atvyko prieš dvejus metus: pradžioje žaidė „Hearts“ jaunimo komandoje, praėjusį sezoną buvo kviečiamas jau ir į „Hearts“ dublerių komandą, o sezono pabaigoje debiutavo pagrindinės „Hearts“ komandos sudėtyje – rungtynėse su „Celtic“ jis žaidė beveik visą antrą kėlinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius