Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: Čilės rinktinės lyderis Alexis Sanchezas keliasi į „Barcelona“

Ilgai užsitęsęs sandoris tarp Italijos „Udinese“ klubo ir Ispanijos čempionės „Barcelona“ dėl čiliečio Alexio Sanchezo pagaliau baigtas.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Oficialus katalonų puslapis praneša, jog abi pusės rado bendrą kompromisą ir dėl futbolininko kainos susitarė. „Barca“ už 22-ejų metų puolėją paklojo 26 milijonus eurų ir su juo pasirašys penkerių metų sutartį.

Į šį sandorį galėjo būti įtraukti ir du katalonų futbolininkai: Bojanas Krkičius ir Jeffrenas, tačiau jie nenorėjo tapti išpirkos dalimi ir galimybę persikelti į Italiją atmetė.

Sanchezas sėkmingai perėjęs medicininį patikrinimą parašą po pateikta sutartimi padės pirmadienį, tuomet jis ir taps pilnaverčiu naujosios komandos nariu.

„Barcelona“ komandos vyriausiasis treneris Josepas Guardiola sakė: „Jis yra labai jaunas, todėl nenuostabu, kad ir greitas. Alexis gali rungtyniauti trijose pozicijose, todėl puolimo arsenalas pas jį turiningas. Taip pat jis netingi grįžti į gynybą, stengiasi perimti iš varžovų kamuolius. Jis yra puikus futbolininkas.“

Pastaruosius tris sezonus Čilės rinktinės puolėjas žaidė „Udinese“ klube ir per sužaistas 112 rungtynių įmušė 21 įvartį.

Praėjęs sezonas futbolininkui buvo sėkmingiausias. Italijos „Serie A“ pirmenybėse buvo sužaistas 31 mačas ir įmušta 12 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius