Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: „Manchester City“ pagaliau pasiekė susitarimą su Samiru Nasri

Po ilgų derybų „Manchester City“ futbolo klubas susitarė su Londono „Arsenal“ ir į savo gretas prisiviliojo saugą Samirą Nasri. Tai antradienį patvirtino oficiali Londono klubo svetainė.
Samiras Nasri
Samiras Nasri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienio vakarą prancūzui bus atliekama medicininė apžiūra, o „Arsenal“ už futbolininką gaus apie 25 milijonus svarų sterlingų.

„Mes galime patvirtinti, kad Samiras Nasri keliasi į „Manchester City“ komandą. 24-erių saugas mūsų ekipoje praleido trejus metus, o šįryt dar treniravosi su komanda. Futbolininkas nevyks su komanda į Udinę, nes Mančesteryje atliks medicininę apžiūrą ir tvarkysis dokumentus“, – rašoma oficialioje Londono „Arsenal“ svetainėje.

Nasri persikėlęs į Mančesterį uždirbs dvigubai daugiau nei Londone. 

Arsene'as Wengeras taip pat išreiškė liūdesį, kad jo vadovaujama komanda neteko dviejų futbolininkų – S.Nasri ir Cesco Fabregaso. „Ši vasara mums iš tiesų sudėtinga, nes praradome du svarbius žaidėjus. Dabar turime kurti naują ateitį ir negalvoti, kas buvo“, – BBC televizijai teigė A.Wengeras.

Žinutę „Twitter“ tinklapyje buvusiam bendraklubiui pasiuntė ir Jackas Wilshere'as: „Didžiausios sėkmės mano drauge. Daug ko iš tavęs išmokau. Tu esi pasaulinio lygio žaidėjas. Pasiilgsiu tavęs!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius