-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Old Trafford“ stadione „Liverpool“ išsityčiojo iš „Manchester United“ klubo

Sekmadienio popietę Anglijos „Premier“ futbolo lygoje žaidžiami du kvapą gniaužiantys susitikimai. Pirmasis jau įvyko – amžinų varžovų „Manchester United“ ir „Liverpool“ dvikovoje „Old Trafford“ stadione lengvą pergalę 3:0 iškovojo svečiai iš Liverpulio.
Stenevas Gerrardas
Stenevas Gerrardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau nuo pat rungtynių pradžios pranašiau atrodė Brendano Rodgerso vedama svečių ekipa, tačiau įvartį jai pavyko įmušti tik 34-ąją minutę, kuomet 11 metrų baudinį realizavo Stevenas Gerrardas.

Iškart po pertraukos į Davido De Gea ginamus vartus buvo paskirtas dar vienas 11 baudinys, kurį ir vėl sėkmingai realizavo "Liverpool" kapitonas S.Gerrardas.

Negana to, 77-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas Nemanja Vidičius, o į D.De Gea vartus paskirtas trečiasis 11 metrų baudinys. Šįkart S.Gerrardas smūgiavo į virpstą.

Vis dėlto, svečiams pavyko įmušti ir trečiąjį įvartį, kuomet 84-ąją minutę pasižymėjo puikiai su kamuoliu susitvarkęs Luisas Suarezas.

Po šios pergalės "Liverpool" sumažino atsilikimą nuo "Chelsea" iki 4 taškų. "Raudonieji" yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius