Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakruojo „Kruoja“ nubausta už pasitraukimą iš A lygos

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komitetas (LFF DK) nagrinėjo rugpjūčio 25 dieną gautą Pakruojo „Kruojos“ klubo pranešimą, kuriame pranešama apie pagrindinės komandos pasitraukimą iš A lygos čempionato ir „Kruojos-2“ komandos pasitraukimą iš LFF pirmosios lygos pirmenybių.
VIDEO kadras: „Kruoja“ 2:2 „Šiauliai“: įvarčiai (A lyga; V turas; 2015-03-21)
VIDEO kadras: „Kruoja“ 2:2 „Šiauliai“: įvarčiai (A lyga; V turas; 2015-03-21)

LFF DK sprendimu, pagal LFF Drausmės kodekso 36 str. Pakruojo „Kruojos“ klubui už komandų pasitraukimą iš LFF organizuojamų varžybų skirta piniginė nuobauda po 7250 eurų už kiekvieną komandą atskirai – bendrai 14,5 tūkst. eurų.

Kaip numato LFF varžybų nuostatai, abiejų komandų pasiekti rezultatai bus palikti galioti, o nesužaistose rungtynėse pagal numatytą tvarkaraštį bus įskaitomi pralaimėjimai rezultatu 0:3.

„Kruojos-2“ komandai atidėtose LFF pirmosios lygos dešimtojo turo rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu B“ bei atidėtose XXIV turo rungtynėse su „FBK Kaunu“ bus iš karto įskaityti pralaimėjimai rezultatu 0:3, kadangi šios dvejos rungtynės neturėjo nustatytos konkrečios atidėjimo datos.

Pasak pranešimo, komandų žaidėjų turimos drausminės nuobaudos išliks galioti, taip pat bus bus tęsiamos drausminės procedūros dėl galimo nesąžiningo „Kruojos“ komandos narių žaidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius