Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panama Papers: Šveicarijos teisėsauga krėtė UEFA būstinę

Trečiadienį Šveicarijos teisėsauga atliko reidus UEFA būstinėje dėl Panama Papers skandalo, kuriame figūruoja ir dabartinio FIFA prezidento Gianni Infantino pavardė.
Gianni Infantino
Gianni Infantino / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nutekintuose dokumentuose Panama Papers užčiuopta informacijos, kad korupcija yra susitepęs ir naujasis FIFA prezidentas Gianni Infantino.

46-erių metų Šveicarijoje gimusį futbolo administratorių skandina senesnė nei dešimties metų istorija, kuomet jis dirbo UEFA teisės komitete ir buvo jo direktorius, rašo „The Guardian“.

2006 metais G.Infantino patvirtino kontraktą, kurio metu Argentinos kompanija „Cross Trading“ įsigijo transliacijos teises ir iš karto pardavė jas transliuotojui „Teleamazonas“ už tris ar keturis kartus didesnę sumą.

FIFA jau suspėjo atsiriboti nuo naujajam prezidentui metamų kaltinimų ir patikino, kad tuo metu, kai buvo pasirašyti šie skandalingi sandėriai G.Infantino nebendravo ir nepalaikė jokių ryšių su nė vienu dokumentuose minimu asmeniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius