Panevėžio „Ekraną“ paliko būrys žaidėjų

Panevėžio „Ekrano“ šeši futbolininkai pasinaudojo galimybe nutraukti sutartis abipusiu susitarimu ir klubą paliko Rytis Pilotas, Edvinas Girdvainis, Edgaras Baranauskas, Kornelijus Timofejevas, Džiugas Petrauskas ir Lukas Narbutas. Klubas išsiskyrė ir su fizinio rengimo treneriu Leonardo Iparraguirre.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Tomo Stasevičiaus nuotr.

Nuo 2008-ųjų „Ekranui“ atstovavęs gynėjas Rytis Pilotas sužaidė lygiai 60 oficialių rungtynių, kuriose pelnė vieną įvartį. Ekipos marškinėlius jis vilkėjo 2003–2004 metų sezone ir nuo 2008-ųjų iki dabar.

Saugas Edgaras Baranauskas „Ekrane“ rungtyniavo nuo 2010-ųjų ir iš viso sužaidė 24 oficialias rungtynes bei pelnė vieną įvartį.

21-erių vidurio gynėjas Edvinas Girdvainis prie komandos prisijungė 2012-ųjų vasarą ir sužaidė 56 rungtynes, tačiau įvarčių nepelnė.

Kornelijus Timofejevas Panevėžyje rungtyniavo nuo 2011-ųjų. Vartininkas pagrindinėje komandoje sužaidė 26 oficialias rungtynes.

Krašto gynėjas Džiugas Petrauskas prie komandos prisijungė šių metų pradžioje ir „Ekrano“ marškinėlius vilkėjo 12 oficialių rungtynių.

Saugas Lukas Narbutas pagrindinėje komandoje debiutavo pernai ir iš viso sužaidė 9 rungtynes, kuriose įvarčių nepelnė.

Abipusiu sutarimu klubą paliko ir fizinio rengimo treneris Leonardo Iparraguirre. Brazilas „Ekrane“ dirbo nuo 2007 iki 2011, o šiemet treneris vėl buvo sugrįžęs į komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius