Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio „Ekranas“ kontrolinėse rungtynėse „Nevėžiui“ įmušė net 10 įvarčių

Panevėžio „Ekranas“ kontrolinių rungtynių ciklą pratęsė dar viena įtikinama pergale. Šį kartą ekraniečiai įveikė Kėdainių „Nevėžio“ ekipą, o PFA stadione susirinkę žiūrovai išvydo net 11 įvarčių.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / fkekranas.lt nuotr.

Nuo pat pirmų rungtynių minučių ekraniečiai užgulė svečių iš Kėdainių vartus ir įvarčių ilgai laukti nereikėjo. Jau per pirmas 15 minučių „Ekranas“ keturis kartus kamuolį įmušė į varžovų vartus. Pirmasis 3-ąją minutę tą padarė Tomas Dapkus, o po poros minučių rezultatą padvigubino Lukas Kochanauskas. 

Po Edvardo Tamulevičiaus įvarčio 8 min. rezultatas tapo 3:0, o 13 min. T.Dapkus į savo sąskaitą įsirašė dar vieną įvartį. 

Po tokios pradžios aikštės šeimininkai neketino mažinti apsukų ir toliau siekė savo uždavinių. Iki pirmojo kėlinio pabaigos žiūrovai išvydo dar du tikslius smūgius. 26 min. smūgiu iš kairiojo atakos krašto pasižymėjo Rokas Stanulevičius, prieš pat teisėjo švilkupą, skelbiantį pirmosios mačo dalies pabaigą, įvartį pelnė Rytis Pilotas.

Antrajame kėlinyje „Ekrano“ įvarčių seriją tęsė R.Stanulevičius, pasižymėjęs 48 min. Po kelių minučių viena retesnių varžovų atakų baigėsi įvarčiu į „Ekrano“ vartus ir rezultatas tapo 7:1.

62 minutę „Ekrano“ gretose tiksliu smūgiu „Nevėžio“ vartų sargą nuginklavo ir peržiūroje esantis Dominykas Galkevičius, o įvarčių fiestą užbaigė Uchenna Umeh (75 min.) ir L.Kochanauskas (80 min.). 

Kitos kontrolinės rungtynės numatomos su kita LFF I lygos atstove „Trakų“ ekipa.

„Ekrano“ sudėtis: K.Timofejevas, R.Pilotas, A.Meškinis, A.Šušnjar, Dž.Petrauskas, D.Petrauskas, R.Stanulevičius, S.Urbys, T.Dapkus, L.Kochanauskas, E.Tamulevičius. Antrajame kėlinyje rungtyniavo L.Žukauskas, D.Galkevičius, Sig.Urbys, U.Umeh, D.Duonėla, J.Skinderis.

Įvarčiai: T.Dapkus 3 ir 13, L.Kochanauskas 5 ir 80, E.Tamulevičius 8, R.Stanulevičius 26 ir 48, R.Pilotas 44, D.Galkevičius 62, U.Umeh 75.

VIDEO: Rungtynių akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius