-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pasaulio futbolo čempionato rungtynes bus galima žiūrėti ir Neringos bei Palangos paplūdimiuose

Saulės voniomis pajūryje besilepinantiems poilsiautojams nereikės sukti galvos, kaip suspėti į namus iki varžybų pradžios. Stebėti čempionatą bus galima tiesiog paplūdimiuose. Neringos ir Palangos paplūdimių kavinių savininkai skuba suruošti aparatūrą ketvirtadienį startuosiančio pasaulio futbolo čempionato transliacijai.
Poilsiautojai Palangoje
Poilsiautojai Palangoje / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Verslininkai neriasi per galvas, kad tik įtiktų poilsiautojams. Jų įgeidžiai bus tenkinami ir per pasaulio futbolo čempionatą. Jį  aistruoliai galės stebėti neišeidami iš paplūdimių. Nidos paplūdimyje kavinę atidaręs verslininkas Ričardas Kičiatovas tikina jau derinantis įrangą varžybų transliacijai.

„Pasaulio futbolo čempionatui ruošiausi iš anksto. Susiorganizavau projektorių, kad varžybų transliacija vyktų kuo puikiausiai. Kiek žinau, ir kitos Neringos paplūdimių kavinės ruošiasi rodyti čempionatą. Tik kažin kiek tų žiūrinčiųjų bus. Juk mūsų ir Brazilijos laikas labai skiriasi. Atrodo, visos varžybos planuojamos naktį mūsų laiku“, – apie pasiruošimą čempionatui pasakojo R. Kičiatovas

Palangos paplūdimio kavinės savininkas sako pajungsiantis tokią aparatūrą, kad čempionato transliaciją būtų galima girdėti net ant kurorto tilto.

Nuo Neringos verslininkų neatsilieka ir palangiškiai. Ne tik kavinę, o ir didžiulę sportinės veiklos teritoriją šalia Palangos  tilto įrengęs verslininkas Rolandas Lobanovas sako nepraleisiantis progos futbolo čempionato transliacija pritraukti daugiau kavinės lankytojų.

„Specialaus projektoriaus neturiu, tačiau didžiulis televizorius mano kavinėje tikrai bus. Prijungus garso aparatūrą bus galima varžybų aistras girdėti net ant kurorto tilto“, – pasakojo R.Lobanovas.

O štai Klaipėdos paplūdimių kavinių savininkai entuziazmu netrykšta.

„Bėda ta, kad mūsų paplūdimiai toli nuo miesto. Futbolo sirgaliai išgeria nemažai alaus. Po to negali vairuoti, pėstute pareiti irgi per toli. Neringoje ar Palangoje jokių bėdų. Išlenkei bokalą, kitą ir parėjai namo. Nemanau, kad poilsiautojai pasiliktų varžybas žiūrėti paplūdimyje, o po to suktų galvas, kaip grįžti, tad ir investuoti į tai nėra prasmės“, – pasakojo kavinės savininkas Rytis Murmokas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius