Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutine gyvo D.Maradonos nuotrauka pasidalinęs gydytojas teisinasi: „Atsiklausiau Diego“

Asmeninis Diego Maradonos gydytojas Leopoldo Luque kiek anksčiau pasidalino nuotrauka su legendiniu futbolininko iš jo palatos ligoninėje, taip supykdydamas trečiadienį mirusio argentiniečio artimuosius. Gydytojas teisinasi, esą pasidalinti nuotrauka jam leido pats D.Maradona.

60-ąjį jubiliejų spalio 30-ąją paminėjusio D.Maradonos sveikata sušlubavo lapkričio pradžioje. Legendinio futbolininko smegenyse aptikus kraujo krešulį, jam skubiai buvo atlikta operacija.

Lapkričio 3-ąją atliktos procedūros, anot pranešimų, praėjo sėkmingai, o D.Maradona po kelių dienų buvo išleistas gydytis namo.

Tačiau dar prieš paliekant ligoninę 1986 m. pasaulio čempionas įsiamžino nuotraukoje su L.Luque, kuris netrukus išplatino nuotrauką iš palatos.

Leopoldo Luque „Twitter“ nuotr./Leopoldo Luque ir Diego Maradona
Leopoldo Luque „Twitter“ nuotr./Leopoldo Luque ir Diego Maradona

Anot Argentinos laikraščio „Clarin“, tai itin supykdė D.Maradonos artimuosius.

L.Luque dar prieš futbolininko mirtį atsiprašė jų, bet patikino, kad pasidalinti nuotrauka jam leido pats D.Maradona.

„Tikėjausi, kad ši nuotrauka, kurioje Diego šypsosi, ištrins iš atminties kitą kadrą, kuriame jis pasijuto blogai per rungtynes, – sakė argentinietis gydytojas. – Mano nuotraukoje jis atrodo fantastiškai. Maniau, kad ji visų bus priimta puikiai, bet taip neįvyko. Dėl to atsiprašau visų, kurie pasijuto įžeisti, ir tų, kurie galvoja, kad pasielgiau nederamai.

Prieš dalindamasis nuotrauka atsiklausiau Diego. Noriu patikslinti, kad tai nebuvo vien tik mano sprendimas. Bet, žinoma, neįvertinau šios nuotraukos svarbos, kokį ji sukels atgarsį.

Turiu daug nuotraukų su Diego. Jis dažniau prašo nuotraukų su manimi, negu aš su juo. Žinoma, jis tai daro iš dėkingumo man ir medicininiam personalui.“

Manoma, kad L.Luque pasidalinta nuotrauka yra paskutinis viešas kadras su gyvu D.Maradona.

Įdomu tai, kad trečiadienio vakarą atliekant autopsiją, D.Maradonos šeima pateikė prašymą gydytojams nesinešti savo mobiliųjų telefonų į autopsijos patalpas. Anot „Clarin“, toks prašymas pateiktas nerimaujant, kad kūno nuotraukos neišplistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius