-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Patrice'as Evra pratęsė sutartį su „Manchester United“ futbolo klubu

Vienu geriausių pasaulyje kairiojo krašto gynėjų laikomas prancūzas Patrice Evra padėjo tašką kalboms, kad ruošiasi palikti „Manchester United“ klubą. 29 metų futbolininkas pratęsė sutartį su Mančesterio ekipa iki 2014 metų vasaros.
Patrice'as Evra pažėrė riebios kritikos „Arsenal“ klubui.
P.Evra „Manchester United“ klube žais iki 2014 metų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ankstesnė P.Evra sutartis galiojo iki 2012 metų, todėl žaidėją į savo gretas, anot pranešimų, aktyviai viliojo tokie klubai kaip Madrido „Real“ ar „Barcelona“.

„Nuo tada, kai atvykau čia, žaisti „Manchester United“ klube man yra tarsi svajonės išsipildymas“, – oficialiai klubo svetainei prisipažino iš Senegalo kilęs gynėjas, kuris „Manchester United“ komandoje rungtyniauja nuo 2006 metų.

„Sirgaliai, komandos draugai, treneris seras Alexas Fergusonas, kiti darbuotojai – visi sunkiai dirba, kad šis klubas būtų geriausias pasaulyje“, – tęsė P.Evra.

„Per karjerą čia jau laimėjau daug titulų, bet noriu jų dar daugiau“, – pridūrė gynėjas, su „Manchester United“ klubu tris kartus tapęs Anglijos čempionu, laimėjęs UEFA Čempionų lygą ir tris Anglijos lygos taurę.

„Nuostabu, kad P.Evra pratęsė sutartį. Jo talentas ir patirtis mums bus neįtikėtinai svarbi. Be jokios abejonės, jis yra vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų pasaulyje“, – gyrė auklėtinį A.Fergusonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius