Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pele sūnus Edinho už pinigų, gautų iš narkotikų verslo, plovimą nubaustas 33 metams kalėjimo

Brazilijos futbolo legendos Pele sūnus Edinho, kuriam šiuo metu yra 43 metai, nubaustas net 33 metams kalėjimo už pinigų, gautų iš narkotikų verslo, plovimą.
Edinho
Edinho / entretodos.com.mx nuotr.

Edinho pats žaidė futbolą vartininko pozicijoje nuo 1990 iki 1999 metų ir keturis metus atstovavo tėvo jaunystės klubui „Santos“. Nuo 2010 metų jis dirbo pastarojo klubo vartininkų treneriu.

2005 metais Edinho pirmą kartą buvo sulaikytas kartu su 50 kitų nusikaltėlių narkotikų platinimo byloje. Už grotų futbolo legendos sūnus tada praleido 8 mėnesius, savo kaltę visada neigė, tačiau pripažino esąs priklausomas nuo marihuanos.

Edinho yra trečiasis Pele sūnus iš pirmosios santuokos. Vaikui buvo penkeri, kai tėvas su šeima persikraustė gyventi į Niujorką, kuomet pasirašė sutartį su legendiniu „New York Cosmos“ klubu.

Grįžus į Braziliją Edinho tapo vartininku ir žaidė 1995-ųjų „Santos“ klube, kuris Brazilijos lygos finale pralaimėjo „Botafogo“. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius