Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pepas Guardiola: „Alexas Fergusonas man gal ir siūlė „Manchester United“ trenerio postą, bet aš nesupratau jo akcento“

Miuncheno „Bayern“ treneris Pepas Guardiola spaudos konferencijoje prieš UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačą su „Manchester United“ juokavo, kad seras Alexas Fergusonas jam siūlė perimti trenerio pareigas, tačiau katalonas nesuprato škoto angų kalbos akcento.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pailsėti nuo futbolo nusprendęs ir 2012-2013 metų sezone jokio klubo netreniravęs 43-iejų P.Guardiola buvo laikomas vienu pagrindinių pretendentų pakeisti A.Fergusoną, kai šis sezono pabaigoje pranešė apie karjeros pabaigą.

Katalonas žurnalistams teigė, kad jis vakarieniavo su buvusiu „Raudonųjų velnių“ treneriu, tačiau jam buvo sunku suprasti škoto anglų kalbos akcentą.

„Jis mane pasikvietė vakarienės restorane. Mano anglų kalba nėra labai gera, tad aš ne viską supratau, o jis taip greit kalba. Gali būt, kad aš nesupratau – sulaukiau pasiūlymo ar ne“, – sakė P.Guardiola.

Katalonas nusprendė treniruoti Miuncheno „Bayern“ ir su klubu jau yra užsitikrinęs Vokietijos Bundeslygos titulą, taip pagerindamas ne vieną šalies rekordą. Antradienio vakare jo vadovaujamas Bavarijos klubas stos į kovą su „Manchester United“ ekipa jų namų „Old Trafford“ stadione.

Nors Mančesterio klubas šį sezoną žaidžia toli gražu ne taip, kaip tikisi jų sirgaliai, tačiau P.Guardiola teigė, kad naujajam treneriui Davidui Moyesui tiesiog reikia daugiau laiko.

„Niekas nežino amžinos sėkmės recepto. Negali laimėti titulų, jei šalia savęs neturi aukščiausio lygio žaidėjo – man pasisekė, kad per trenerio karjerą visada tokių turėjau.

Jeigu Mančesterio klubo vadovai nusprendė pasamdyti D.Moyesą, tai reiškia, kad jis gali laimėti. Kartais tiesiog reikia daugiau laiko. „Manchester United“ sprendimai paprastai būna teisingi. Jie žino, kad D.Moyesas yra geras treneris, be to, jis atliko puikų darbą „Everton“ klube“, – sakė P.Guardiola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius