Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalinga „Ekrano“ jaunimo komandos sezono pabaiga

„Ekrano“ jaunimas šių metų sezoną baigė užtikrinta pergale. Panevėžiečiai rezultatu 6:0 sutriuškino Tauragės „Tauro“ dublerius ir galutinėje komandų rikiuotėje liko antri.
Treniruotės akimirka
Treniruotės akimirka / fkekranas.lt nuotr.

Tam, kad iškoptų į pirmąją vietą „Ekrano“ jaunimui reikėjo, kad pagrindiai jų varžovai – „Atlantas-2“ su „Bangos“ pamaina sužaistų bent jau lygiosiomis. Tačiau šis scenarijus nesusiklostė ir ekraniečiai liko per žingsnį nuo aukso.

Rungtynes su „Tauro“ rezervu „Ekrano“ dubleriai pradėjo užtikrintai. Jau pirmosiomis minutėmis aikštėje mezgėsi mėlynai raudonų atakos. Pirmojo įvarčio ilgai laukti nereikėjo. Kamuolys „Tauro-2“ vartų tinkle suspurdėjo jau 6-ą mačo minutę. Atakos metu Rokas Stanulevičius stipriai smūgiavo į vartininką. Šiam atmušus kamuolį, pirmasis prie jo suskubo Edvardas Tamulevičius, kuriam teliko tik pelnyti.

14-ą minutę savo sugebėjimus realizuoti baudos smūgius pademonstravo Rokas Stanulevičius. Nors jo muštą kamuolį vartininkas ir lietė, tačiau šūvis tikslą pasiekė. Rezultatas tapo 2:0.

Vos po dešimties minučių krito ir trečiasis įvartis. Po perdavimo iš kairiojo krašto įspūdingu smūgiu galva kamuolį į tinklą dar kartą nukreipė Edvardas Tamulevičius.

36-ą minutę ekraniečiai surengė ataką, kurios metu apie save dar kartą priminė Rokas Stanulevičius. Individualus žaidėjo reidas baigėsi tiksliu šūviu į „Tauro“ dublerių vartus.

Kai jau atrodė, kad pirmame kėlinyje daugiau įvarčių nebebus, prabilo Rytis Pilotas, kurio tikslus smūgis 44-ą minutę virto įvarčiu į „rūbinę“. Pirmoji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 5:0.

Antrame kėlinyje ekraniečiai žaidė kiek ramiau, tačiau prie „Tauro“ vartų aštrių momentų vis tiek netrūko. Net kelių puikių progų neišnaudojo Rokas Stanulevičius ir Edvardas Tamulevičius. Galiausiai, besibaigiant rungtynėms, 80-ą minutę paskutinį įvartį į „Tauro“ jaunimo vartus smeigė Vaidas Kavaliauskas – 6:0.

Du įvarčius šiandien pelnęs Edvardas Tamulevičius dublerių čempionate užsitikrino daugiausiai įvarčių įmušusio žaidėjo statusą. Puolėjas šiame sezone varžovų vartus nuginklavo 22 kartus. Nuo jo nedaug atsiliko ir Rokas Stanulevičius, kuris su 20 pelnytų įvarčių liko antroje vietoje.

VIDEO: „Ekrano“ jaunimo sezono pabaiga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius