-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Playboy“ pasiūlymo sulaukusią draugę Adriano perkalbėjo milijonu dolerių

Brazilų futbolo klubo „Flamengo“ ir nacionalinės rinktinės puolėjas Adriano Leite Ribeiro ryžosi į mylimosios sąskaitą pervesti daugiau nei milijoną dolerių, jei ši atmes pasiūlymą nusifotografuoti vyrų erotiniam žurnalui.
Adriano sudrebino futbolo pasaulį nuspręsdamas sustabdyti savo karjerą.
Adriano ne pirmą kartą mylimąją paperka brangiomis dovanomis. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo ispanų portalas 20minutos.es, modelis ir fizinio lavinimo mokytoja Joana Machado dienoraštyje „O Dia“ paskelbė, kad 28 metų mylimasis Adriano, išgirdęs, jog populiarus vyrų žurnalas yra pasirengęs sumokėti pusę milijono dolerių, jei ji sutiks nusifotografuoti erotinėje fotosesijoje, pasiūlė velnišką sandorį. Futbolininkas ryžosi jos banko sąskaitą papildyti dvigubai didesne suma (1,1 mln. dolerių), jei tik ši atsisakys tai daryti. Apsinuoginusios gražuolės nuotraukos turėjo būti išspausdintos birželio mėnesio numeryje, prieš pat pasaulio futbolo čempionatą PAR.

Moteris pridūrė planuojanti dar šią vasarą, dar prieš čempionatą, ištekėti už Adriano, o vestuvių ceremonija esą bus kukli, joje dalyvaus tik šeimos nariai ir artimiausi draugai. Buvęs „Inter“  puolėjas sulaukė brazilų rinktinės trenerio Dunda kvietimo prisidėti prie nacionalinės ekipos kandidatų, besirengiančių šių metų planetos pirmenybėms.

Ispanų spauda  pastebi, kad futbolininkas jau ne pirmąkart savo kišenės sąskaita Joaną priverčia atsisakyti vieno ar kito sumanymo. Teigiama, kad Adriano šiemet padovanojo pikapą, kad tik ji pusplikė neitų šokti į sambos mokyklą, dalyvaujančią garsiajame Rio de Žaneiro karnavale.

20minutos.es priduria, kad apskritai porelės santykiai gana įdomūs. Praeitą kovą J.Machado buvo atsidūrusi brazilų sporto tinklaraščių dėmesio centre, kai  apimta įsiūčio akmenimis apmėtė mylimojo komandos draugų, su kuriais šis išvyko linksmintis, automobilius. Nepakviesta į šventę moteris ryžosi pati nuvažiuoti ir iškelti sceną. Teigiama, jog ją teko tramdyti jėga, kad vėl nepultų niokoti transporto priemonių.

Dėl šio incidento žaidėjas net negalėjo vykti su „Flamengo“ futbolo komanda į turnyrą Venesueloje ir vėl puolė į depresiją, kuri jį buvo apėmusi pernelyg įsitraukus į naktines linksmybes ir per daug vartojant alkoholio. Adriano atsigavo tik vėl pradėjęs sportuoti su „Flamengo“ ir, žinoma, susitaikęs su mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius