-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po CSKA pralaimėjimo „Lužnikų“ stadione sulaikyta per 50 sirgalių

Atsakomosios UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp CSKA ir Milano „Inter“ futbolo klubų daugiau nei pusšimčiui įsiaudrinusių vietos sirgalių baigėsi milicijoje.
Atsakomosios CSKA ir Milano „Inter“ futbolo klubų rungtynės
Atsakomosios CSKA ir Milano „Inter“ futbolo klubų rungtynės / „Scanpix“ nuotr.

Antradienio vakarą Maskvos „Luznikų“ stadione per atsakomąjį ketvirtfinalio mačą tarp vietos CSKA ir italų „Inter“ buvo sulaikytas 51 futbolo sirgalius, praneša „RIA Novosti“, remdamasi Rusijos sostinės milicijos viršininko Viačelavo Chaistovo žodžiais. Pareigūnas neatmetė, kad sulaikytųjų skaičius gali dar didėti.

V.Chaistovo teigimu, tvarką stadione ir jo prieigose palaikė daugiau nei 2,5 tūkst. milicininkų. Pasibaigus ketvirtfinalio rungtynėms sustiprintos pareigūnų pajėgos darbavosi sostinės centre, metro ir traukinių stotyse.

Tuo tarpu „Interfax“, remdamasi neįvardyto sostinės milicijos atstovo duomenimis, praneša, kad sulaikyti 56 asmenys. Teigiama, kad pagrindinės sulaikymo priežastys – alkoholis, be to, aršiai nusiteikę sirgaliai į tribūnas sugebėjo atsinešti draudžiamų fakelų, petardų.

Teigiama, kad antradienio vakarą į „Lužnikų“ stadioną stebėti lemiamo Čempionų lygos mačo buvo susirinkę apie 60 tūkstančių futbolo aistruolių.

Priminsime, kad CSKA, kurioje rungtyniauja lietuvis Deividas Šemberas, atsakomąjį ketvirtfinalio mačą namuose pralaimėjo rezultatu 0:1 (pirmos rungtynės prieš savaitę Italijoje baigėsi tokiu pačiu rezultatu aikštės šeimininkų naudai) ir nepateko į Čempionų lygos pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius