Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po EFL taurės finalo – strėlės į teisėją ir pagyros nesenstančiam Zlatanui

Sekmadienio vakarą „Manchester United“ futbolininkai iškovojo EFL taurės trofėjų, kai finale 3:2 įveikė „Southampton“ klubą. Tačiau rungtynėse neišvengta prieštaringumų.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Praėjus tik 10 mačo minučių „Southampton“ įmušė įvartį, tačiau šoninis teisėjas neįskaitė Manolo Gabbiadi smūgio dėl nuošalės. Pakartojimas aiškiai parodo, kad nuošalės nebuvo ir teisėjas labai grubiai suklydo.

Vėliau komandos naujokas iš Italijos įmušė dar du įvarčius ir turėjo dar mažiausiai bent dvi progas, o galiausiai Zlatanas Ibrahimovičius mačui artėjant prie pabaigos nužudė „Šventuosius“.

M.Gabbiadi parodė „Southampton“ sirgaliams, kad klubas 17 mln. eurų išleido tikrai ne veltui, tačiau švedas jį visiškai užgožė.

Mačo teisėjas Andre Marrineris sulaukė labai daug kritikos socialiniuose tinkluose, jį peikė ir garsusis „Sky Sports“ apžvalgininkas Gary Linekeris.

Vis dėlto po rungtynių daugiausiai kalbama apie Z.Ibrahimovičiaus magiją.

35-erių švedas šį sezoną „Man Utd“ klubui visuose turnyruose jau įmušė 26 įvarčius per 38 rungtynes. Puolėjas visiškai pateisina jam mokamą didelę algą ir vis labiau mylimas aistruolių.

„Kiti klubai metų metus neiškovoja titulų, o aš jau laimėjau vieną vos per kelis mėnesius“, – po mačo sakė Z.Ibrahimovičius, visiškai likdamas ištikimas savam stiliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius