-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo „Atletico“ Edenas Hazardas kritikavo Jose Mourinho taktiką, o Johnas Terry liejo ašaras

Trečiadienio vakarą Čempionų lygos atsakomosiose rungtynėse skaudų pralaimėjimą patyrė ir iš tolimesnės kovos kriti Londono „Chelsea“. Po nesėkmingo pasirodymo „Chelsea“ kapitonas Johnas Terry aikštę paliko su ašaromis akyse, o Edenas Hazardas suabejojo trenerio Jose Mourinho sprendimais.
Johnas Terry
Johnas Terry / „Scanpix“ nuotr.

61-ąją minutę Johnas Terry turėjo galimybę pakeisti įvykių eigą, tačiau futbolininko smūgiuotą kamuolį atrėmė „Atletico“ vartininkas Thibautas Courtoisas. Pralaimėjimas buvo itin skaudus komandos kapitonui, kuris nesulaikė ašarų.

VIDEO: Johnas Terry

Pastaruoju metu internatautai ir futbolo komentatoriai dažnai kritikavo „Chelsea“ sukuriamą „autobusą“ savo baudos aikštelėje, tačiau iki šiol ši taktika veikė – pirmajame pusfinalyje Madride ir „Premier“ lygos rungtynėse su „Liverpool“.

Tačiau po pralaimėtų rungtynių 1:3 Londone Edenas Hazardas garsiai prabilo, kad tai nėra pati geriausia strategija: „Mūsų klubas tiesiog nežaidžia futbolo. Mums duoti nurodymai atakuoti tik kontraatakomis. Panašiai kaip „Real“ darė rungtynėse su „Bayern“. Nežinau, ko mums trūko. Įmušus įvartį viskas buvo mūsų rankose. Galbūt mūsų varžovai labiau norėjo pergalės.“

„Sky Sports“ komentatorius, buvęs „Liverpool“ futbolininkas Jamie Carragheris sutiko, kad „Chelsea“ trūko aštrumo: „Ši „Chelsea“ komanda kol kas nėra pakankamai kūrybiška, kad įveiktų stiprius varžovus. Tik pagalvokite apie visus jų turimus atakuojančius talentus, o rezultatai neįspūdingi – vos du įvarčiai per šešerias Čempionų lygos pusfinalio rungtynes.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius