-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porto“ džiūgauja pažeminę „Bayern“, PSG atpirkimo ožiu tapo Davidas Luizas

Trečiadienį Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmosiose rungtynėse „Porto“ 3:1 nugalėjo Miuncheno „Bayern“, o „Barcelona“ tuo pačiu rezultatu susitvarkė su PSG pasipriešinimu.
Andresas Iniesta, Lionelis Messi ir Neymaras
Andresas Iniesta, Lionelis Messi ir Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

Anot „Porto“ saugo Casemiro, vakarykštė pergalė prieš Miuncheno „Bayern“ pirmajame UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mače buvo pasiekta žaidėjams atidavus visą širdį.

Portugalijos klubas pirmavo nuo pat rungtynių pradžios, kai per pirmąsias 10 minučių dublį pelnė Ricardo Quaresma, o vėliau įvarčiais dar apsikeitė Thiago Alcantara bei Jacksonas Martinezas. Dvikova baigėsi rezultatu 3:1.

Mūsų širdys buvo mūsų bucuose, štai kur paslaptis

Casemiro, į kurį teisės priklauso Madrido „Real“, kalbėjo, kad daugiausiai aikštėje vakar nulėmė „Porto“ komandos aistra.

„Mūsų širdys buvo mūsų bucuose, štai kur paslaptis, – pasakojo brazilas. Už žaidimą atiduodant širdį, valią bei atsidavimą reikia pasveikinti visą komandą.“

„Mums pavyko susikurti gerą pranašumą, tačiau dabar privalome galvoti apie artėjantį šeštadienio susitikimą su „Academica“. Apie Čempionų lygą mąstysime tik po to ir tuomet stengsimės įveikti savo didžiausią kliūtį, kuri yra rungtynės Miunchene.“

„Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique po pergalės prieš PSG teigė, kad ši nieko nereikš, jeigu katalonai netaps Čempionų lygos čempionais.

„Dar daug reikia padaryti šiame sezone. Pergalė Paryžiuje yra svarbu, tačiau dar viskas nenuspręsta. Turime vadžias savo rankose, tačiau turime laimėti ir namuose. Ši pergalė nieko nereikš, jeigu netapsime čempionais“, – kalbėjo G.Pique.

PSG komandos atpirkimo ožiu tapo gynėjas Davidas Luizas, kurį anglų futbolo ekspertai vadino „netreniruotu aštuonmečiu.“

PSG komandos atpirkimo ožiu tapo gynėjas Davidas Luizas, kurį anglų futbolo ekspertai vadino „netreniruotu aštuonmečiu.“

Brazilas dar pirmajame kėlinyje pakeitė traumuotą Thiago Silva ir klydo epizoduose, kai Luisas Suarezas mušė įvarčius.

PSG treneris Laurentas Blancas tikino, kad gynėjas nebuvo galutinai atsigavęs po traumos, o komandos žaidimas sugriuvo po T.Silvos traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius