Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos futbolo rinktinės žvaigždės įsivėlė į sekso skandalą?

Likus kiek mažiau nei dviem mėnesiams iki pasaulio futbolo čempionato Pietų Afrikos Respublikoje skandalas gali sudrebinti Prancūzijos rinktinę. Jos žaidėjams mestas įtarimas, kad šie turėjo seksualinių santykių su mažamete prostitute, rašo bild.de.
Prancūzams mesti rimti įtarima
Prancūzams mesti rimti įtarimai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot prancūzų laikraščio „L'Equipe“, kuris remiasi teisėsaugos institucijų pranešimais, du futbolininkai jau apklausti, o įtarimai pateikti mažiausiai trims nacionalinės komandos žvaigždėms. Jų vardai neskelbiami.

Kaip praneša laikraštis, nusikaltimo vieta galėjo būti vienas iš naktinių klubų Paryžiaus centre. Futbolininkai buvo pastebėti, kai su tam tikru laiko intervalu įeidavo ir išeidavo ir vienos patalpos. Teigiama, kad vienas iš futbolininkų jau prisipažino turėjęs santykių su prostitute. Jis tikino nežinojęs, kad jį aptarnavusi „naktinė plaštakė“ – mažametė.

Žaidėjui gresia trejų metų laisvės atėmimo bausmė ir maždaug 45 tūkst. eurų dydžio piniginė bauda. Vietos žiniasklaida spėlioja, kas galėtų būti tie žaidėjai. Rašoma, kad du iš jų žaidžia užsienio klubuose, o trečiasis – vienoje iš Pietų Prancūzijos komandų.

Prancūzų futbolo federacijos prezidentas Jeanas Pierre'as Escalettes kol kas susilaikė nuo komentarų šia tema. Neabejojama, kad šis incidentas sutrukdys rinktinei sutelkti visą dėmesį į artėjantį pasaulio čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius