Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lyga: pirmavęs „Arsenal“ klubas patyrė pralaimėjimą

Sekmadienio Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse Londono „Arsenal“ ekipa patyrė dar vieną nusivylimą. Nors įmušė pirmąjį įvartį kanonieriai 1:2 nusileido „Swansea“ ekipai.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Scanpix“ nuotr.

63-ąją minutę „Arsenal“ ekipą į priekį išvedė Alexis Sánchezas, kuriam perdavimą parūpino Danny Welbeckas. 75-ąją minutę tolimu šūviu rezultatą išlygino Gylfis Sigurdssonas.

78-ąją minutę rungtynių baigtį nulėmė Bafetimbi Gomis įvartis. 

Šiose rungtynėse netrūko geltonų kortelių. Net dešimt kortelių buvo išdalyta futbolininkams.

Savo žaidimo šalies pirmenybėse vis dar neatranda Londono „Tottenham“ klubas, kuris savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 1:2 nusileido „Stoke City“ vienuolikei.

Pirmasis svečius į priekį išvedė ispanas Bojanas Krkičius, pasižymėjęs 6-ąją minutę. Pranašumą dar pirmajame kėlinyje padidino Jonathanas Waltersas.

77-ąją minutę „Spurs“ sušvelnino rezultatą, tačiau rezultato išlyginti jiems nepavyko. Negana to, 85-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas Kyle'as Naughtonas.

Kitose rungtynėse Liverpulio „Everton“ nesugebėjo įveikti „Sunderland“ futbolininkų, o „Newcastle“ rezultatu 2:0 nugalėjo „West Brom“.

„Tottenham“ po pralaimėjimo nukrito į 12-ąją vietą, o tuo tarpu „Newcastle“ klubas po keturių pergalių iš eilės pakilo į 8-ąją poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius