Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lyga: „Manchester City“ įveikė „Southampton“ ir pakilo į antrąją vietą

Anglijos „Premier“ lygoje sekmadienį sužaistos dvejos intriguojančios 13-ojo turo rungtynės. Puikią sportinę formą šį sezoną demonstruojanti „Southampton“ ekipa savo aikštėje susitiko su „Manchester City“ klubu ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą – 0:3.
Sergio Aguero ir Yaya Toure
Sergio Aguero ir Yaya Toure / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje žiūrovai įvarčių neišvydo, tačiau pirmosios 45 minutės tikrai nebuvo nuobodžios. „Southampton“ žaidė aktyviau ir turėjo ne vieną puikią progą pasižymėti.

Tačiau antrajame kėlinyje šeimininkai palūžo ir „Miestiečiai“ įrodė pranašumą. 51-ąją minutę svečius į priekį išvedė puikus Yaya Toure smūgis. 74-ąją minutę „Southampton“ klubui atgijo galimybė išplėšti lygiąsias, kai už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas centro gynėjas Eliaquimas Mangala.

Vis dėlto, jau po šešių minučių Fraseris Forsteris turėjo dar kartą traukti kamuolį iš savo vartų tinklo. Dar vieną puikų įvartį įmušė po keitimo pasirodęs Frankas Lampardas, o 88-ąją minutę pergalę užtvirtino Gaelis Clichy.

Po pergalės „Miestiečiai“ su 27 taškais pakilo į antrąją vietą, o tašku mažiau turinti „Southampton“ nukrito į trečiąją poziciją.

Kitose rungtynėse Londono „Tottenham“ klubas namuose pranoko Liverpulio „Everton“ futbolininkus. Christiano Erikseno ir Roberto Soldado įvarčiai lėmė „Spurs“ pergalę rezultatu 2:1.

Šeštadienio vakare lygose lyderis Londono „Chelsea“ bė įvarčių sužaidė su „Sunderland“ ekipa ir dabar „Chelsea“ prieš antroje pozicijoje žengiantį „Manchester City“ turi 6 taškų persvarą.

„Southampton“ – „Manchester City“ 0:3
[0:1] Y.Toure 51 min.
[0:2] F.Lampardas 80 min.
[0:3] G.Clichy 88 min.
74 min. E.Mangala („Man City“) pašalintas iš aikštės

„Tottenham“ – „Everton“ 2:1
[0:1] K.Mirallas 15 min.
[1:1] C.Eriksenas 21 min.
[2:1] R.Soldado 45 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius