Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygoje „Newcastle“ namuose įveikė „Chelsea“

Nemaža staigmena prasidėjo Anglijos „Premier“ lygos dešimtasis turas, kurio pirmosiose rungtynėse „Newcastle United“ ekipa namuose 2:0 (0:0) įveikė Londono „Chelsea“ ekipą.
Youanas Gouffranas
Youanas Gouffranas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ramiai prasidėjusiame mače abi ekipos gana ilgai žvalgė vieną kitą, kol aktyvesnių veiksmų ėmėsi „mėlynieji“.

13-ąją minutę vienos atakos metu „Chelsea“ net dukart iš eilės pataikė į skersinį. Iš pradžių galva smūgiavo Jasonas Terry, o atšokusį kamuolį per save mušė Branislavas Ivanovičius. Abu smūgiai atsitrenkė į vartų skersinį.

VIDEO: Abu rungtynių įvarčiai

37-ąją minutę J.Terry varžovai ir vėl apvogė – gynėjo smūgiuotas kamuolys buvo išmuštas praktiškai iš vartų.

Antrajame kėlinyje aktyviau žaidė šeimininkai, kurie surengė kelis pavojingus išpuolius. Nedaug iki įvarčių trūko Moussa Sissoko ir Loicui Remy.

Gana pasyviai atakas rengę „Chelsea“ futbolininkai buvo nubausti 68-ąją minutę, kai baudos smūgio metu Yohanas Cabaye atliko juvelyrinį perdavimą į baudos aikštelę, po kurio galva į vartus kamuolį nukreipė Yoanas Gouffranas.

VIDEO: Abu rungtynių įvarčiai

„Mėlynieji“ ir toliau rungtyniavo vangiai ir sugebėjo surengti tik vieną rimtą išpuolį, kai  pavojingą Samuelio Eto'o smūgį blokavo Matheu Debuchy.

89-ąją minutę „Chelsea“ ir vėl buvo nubausta. Kairiajame krašte Londono klubo gynėjai neatsakingai žaidė prieš Vurnoną Anitą, kuris atliko puikų perdavimą L.Remy. Prancūzas nestabdydamas kamuolio jį nuo virpsto įsmeigė į Petro Cecho vartus.

Po pergalės „Newcastle“ klubas su 14 taškų pakilo į devintąją vietą, o „Chelsea“ liko trečia, tačiau ją galės aplenkti trys ekipos – „Tottenham“, „Southampton“ ir „Everton“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius