Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygos autsaideris „Crystal Palace“ krapštosi iš dugno – įveikė „West Ham“

Tik trečiąją pergalę 14-ojo turo „Premier“ lygos rungtynėse antradienio vakare iškovojo Londono „Crystal Palace“ klubas, bent laikinai pakilęs iš turnyro lentelės dugno.
Marouane'as Chamakhas
Marouane'as Chamakhas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Marouane'as Chamakhas 42-ąją minutę pelnė vienintelį mačo įvartį, o „Ereliai“ savo aikštėje 1:0 įveikė „West Ham United“ ekipą.

Pastarieji mačo pabaigoje bandė išplėšti bent lygiąsias, tačiau puiki šeimininkų gynyba to neleido. „West Ham“ nepadėjo net 61:39 laimėta kamuolio kontrolė.

Neseniai naujo trenerio Tony Puliso sulaukusi „Crystal Palace“ ekipa per pastarąsias tris rungtynes šventė jau antrą pergalę. Tai didelis pasiekimas, mat nuo ketvirto iki dešimto turo ekipa buvo pralaimėjusi septynis sykius iš eilės.

Po šios pergalės nugalėtojai turi 10 taškų ir bent trumpam pakilo iš 20-os turnyro lentelės vietos į 19-ąją. „Crystal Palace“ turi tiek pat taškų su 18-ą poziciją užimančia „Fulham“, o į paskutinę vietą dabar nukrito „Sunderland“ (8 tšk.).

Artimiausios trys komandos turi po 13-a taškų ir užima 15-17 vietas – tai atitinkamai „West Ham“, „Stoke Coty“ ir „Cardiff City“.

Visos likusios 14-ojo turo rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį, o jame tarpusavyje susitiks ir „Stoke“ bei „Cardiff“ ekipos, tad lentelės apačioje bus karšta. „Sunderland“ namie priims „Chelsea“, o „Fulham“ – „Tottenham“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius