Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ericas Abidalis galės rungtyniauti rugpjūtį, Barselonos parduotuvėse šluojami jo marškinėliai

Ketvirtadienį Barselonos ligoninės klinikose operuotas Ericas Abidalis jaučiasi gerai ir iš ligoninės gali būti išleistas jau po savaitės. „Barcelona“ klubo prancūzui buvo pašalintas kepenų auglys.
Ericas Abidalis (dešinėje)
Ericas Abidalis (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marškinėliai

Džiugi naujiena apie žaidėjo sveikatą šiek tiek praskaidrino nuotaiką Katalonijos ekipos vadovams, žaidėjams ir, žinoma, sirgaliams. Tiesa, prancūzo sugrįžimo į aikštę teks palūkėti.

Prognozuojama, jog Abidalis į aikštę grįžti galės rugpjūčio mėnesį, t.y., tuomet, kai prasidės naujasis Ispanijos čempionato sezonas. Visą laiką medikai stebės futbolininko reabilitacijos procesą, bus atliekami papildomai tyrimai.

Dienraščio „Sport.es“ žurnalistai Noone, kur buvo traukiami UEFA Čempionų lygos burtai, užfiksavo „Barcelona“ sporto direktorių Andoni Zubizarettą besikalbantį su Madrido „Real“ legenda Emilio Butragueno. Pasak informacijos, būtent Zubizarreta prasitarė, jog Abidalio sugrįžimas planuojamas vasaros pabaigoje.

Atsargias medikų prognozes patvirtino ir „Barcelona“ treneris Josepas Guardiola.

Parduotuvėse šluojami marškinėliai

Netoli „Camp Nou“ stadiono esančioje firminėje „Barcelona“ parduotuvėje nuo lentynų šluojami 22 numeriu pažymėti marškinėliai.

„Anksčiau parduodavome vienerius Abidalio marškinėlius per dvi ar tris dienas, – žurnalistams teigė parduotuvės konsultantas. – Dabar per dieną nuperkama mažiausiai po 30 marškinėlių, pažymėtų 22 numeriu“.

Firminė klubo parduotuvė pasiruošė ir prieš šeštadienio mačą su „Getafe“. Buvo prognozuojama, kad prieš rungtynes, kai šią prekybos vietą paprastai užplūsta sirgaliai, bus parduota 50–60 Abidalio vardu ir numeriu pažymėtų marškinėlių.

„Tai yra puikus būdas pareikšti paramą sunegalavusiam Ericui ir palinkėti jam sėkmės bei stiprybės“, – teigė konsultantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius