Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Protestuodami prieš nustekentą futbolą Bulgarijos sirgaliai geriausiu šalies futbolininku išrinko... premjerą Boiko Borisovą

Bulgarijos futbolo pasaulyje užgimė nauja žvaigždė – geriausiu šalies metų žaidėju išrinktas... ministras pirmininkas Boiko Borisovas.
D.Berbatovas ir B.Borisovas
D.Berbatovas ir B.Borisovas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bulgarija

Sirgalių balsavime politikas, retkarčiais užsivelkantis trečiosios lygos Bistricos „Vitosha“ marškinėlius, surinko 44% balsų bei aplenkė „Manchester United“ atstovaujantį Dimitarą Berbatovą (24%).

Puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis 52 metų B.Borisovas tokiu pripažinimu nesidžiaugė: „Tai buvo protesto balsavimas, kuris reiškia būtinybę reformuoti Bulgarijos futbolą, o ne tai, kad premjeras yra geriausias žaidėjas.“

Ir pridūrė: „Siūlau organizatoriams anuliuoti rezultatus arba perduoti prizą geriausiam jaunam futbolininkui.“

Bulgarijos futbolas pastaruoju metu išgyvena krizę: šalies rinktinė atrankos į Europos čempionatą varžybose surinko vos 5 taškus ir grupėje užėmė paskutinę vietą – tai blogiausias rezultatas per visą istoriją. Be to, nei vienas klubas nepateko į Čempionų ar Europos lygų grupių etapus.

Verta pažymėti, kad minėtuose rinkimuose atsisakė dalyvauti didelė dalis gerbėjų, o trečia vieta pagal 8 tūkstančių respondentų balsus teko mėgėjiškoje „Shipka Dragor“ komandoje žaidžiančiam Vasiliui Lukaevui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius