-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„PSG“ treneris Laurent'as Blanc'as susiejo savo ateitį su klubu iki 2016-ųjų

Vos prieš kelias dienas antrąjį iš eilės Prancūzijos „Ligue 1″ čempionato titulą užsitikrinęs „Paris Saint Germain“ pranešė, jog dar metams pratęsė kontraktą su ekipos vyriausiuoju treneriu Laurent'u Blanc'u. Naujoji futbolo specialisto sutartis galios iki 2016 metų vasaros.
Laurent Blanc
Laurent'as Blanc'as / „Scanpix“ nuotr.

L.Blanc'as „Parc des Princes“ stadione įsikūrusios komandos vairą perėmė prieš šio sezono pradžią, kai buvęs ekipos strategas Carlo Ancelotti susiviliojo Madrido „Real“ pasiūlymu.

Nors šalies pirmenybėse PSG neįveikiamas jau antrus metus iš eilės, tačiau 48-erių metų prancūzas sulaukė kritikos dėl komandos pasirodymo Čempionų lygos turnyre, kuriame ji kovas baigė po ketvirtfinalio dvikovos su Londono „Chelsea“.

Nepaisant svarstymų spaudoje, kad stratego paslaugų gali būti atsisakyta, komandos prezidentas Nasseras Al-Khelaifi paneigė tokius gandus ir pranešė, kad buvęs „Bordeaux“ vairininkas liks klube dar mažiausiai dvejus metus.

Džiaugsmo neslėpė ir pats L.Blanc'as: „Norėjau tęsti savo karjerą PSG komandoje ir būti šio šaunaus ilgalaikio projekto dalimi. Tai ambicingiausias projektas Europos futbole. Kartu galime išpildyti dideles visų mūsų svajones“.

N.Al-Khelaifi pridėjo, kad kontrakto pratęsimas yra šaunaus prancūzo darbo pasekmė.

„Tai, kad pasiūlėme treneriui tęsti darbą, neturėtų nieko nustebinti. Džiaugiamės komandos demonstruojamais rezultatais ir žaidimu šiame sezone. Esame įsitikinę, kad ateinančiais sezonais iškovosime dar daugiau trofėjų.“

2013-2014 metų sezone PSG liko sužaisti dvejas „Ligue 1″ čempionato rungtynes su „Lille“ ir „Montpellier“ futbolininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius