-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Puolėjo Artūro Rimkevičiaus karjerą pristabdė trauma

Vieno geriausių Lietuvos puolėjų Artūro Rimkevičiaus karjerą pristabdė trauma. Su jau kurį laiką nerungtyniaujančiu snaiperiu Kauno „Stumbras“sutartį nutraukė abipusiu susitarimu.
A.Rimkevičius
A.Rimkevičius

2014 m. sezone, kai „Stumbras“ žaidė LFF Pirmoje lygoje, A.Rimkevičius tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju su 26 įvarčiais. Savo puikų pasirodymą jis 2015 m. tęsė ir „SMScredit.lt A lygoje“ įmušdamas 20 įvarčių.

Šiemet A.Rimkevičius aikštėje pasirodė tris kartus ir įmušė vieną įvartį, kai išplėšė pergalę Kauno derbyje prieš „Kauno Žalgirį“, pasižymėdamas pačioje susitikimo pabaigoje.

„Labai gaila, kad karjerą pristabdė trauma, nes noro ir jėgų žaisti bei mušti įvarčius tikrai yra daug. Laukiu operacijos, o ar po jos pavyks grįžti į aikštę, parodys laikas. Komandos draugams ir vadovams sakau labai didelį ačiū už tikėjimą manimi“, – fcstumbras.lt kalbėjo Lietuvos rekordininkas.

„Kiek galėjau, tiek padėjau. Laikas „Stumbre“ buvo tikrai geras. Tai puikus kolektyvas, tapome tikrais draugais. Komandos draugams norėčiau palinkėti kantrybės, stiprybės ir daug sėkmės siekiant savo tikslų!“, – emocingai kalbėjo A.Rimkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius