-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ siūlo milijonus už „Manchester United“ gynėją Vidičių

Užsienio žiniasklaida antradienį tiesiog mirga nuo pranešimų, jog Madrido „Real“ futbolo klubas yra pasiryžęs pasiūlyti „Manchester United“ ekipai milijoninę kompensaciją už vieną šios komandos lyderių serbą Nemanja Vidičių.
N.Vidičiaus pavardė atsidūrė gandų sūkuryje
N.Vidičiaus pavardė atsidūrė gandų sūkuryje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbas, apie 28 metų gynėjo išvykimą iš Anglijos čempionų klubo pastaruoju metu itin sustiprino pranešimai apie jo ir „Manchester United“ trenerio sero Alexo Fergusono kivirčą.

Darydamas apšilimą prieš Anglijos futbolo taurės turnyro rungtynes su „Leeds United“ klubu N.Vidičius patyrė traumą ir negalėjo pasirodyti susitikime, kuriame „Manchester United“ patyrė skaudų pralaimėjimą 0:1. Po mačo paklaustas, kas nutiko gynėjui, seras A.Fergusonas tik nukirto: „Negaliu jums pasakyti“.

Tikimybę, jog N.Vidičius paliks Angliją dar labiau stiprina ir ne kartą viešai išsakyta jo žmonos Anos Ivanovič nuomonė, kad ši norėtų išvyksti iš nuolat lietaus permirkusios Didžiosios Britanijos ir keltis gyventi kur nors šilčiau.

Teigiama, jog pasinaudoti susidariusia situacija yra pasiryžęs Madrido „Real“ futbolo klubas, kuris pastaruoju metu įnirtingai ieško kuo pakeisti traumą patyrusį portugalą gynėją Pepe. Anot pranešimų, už serbą karališkasis klubas yra pasiryžęs pasiūlyti 20-25 mln. svarų sterlingų.

Tiesa, kiti šaltiniai praneša, kad visas šis ažiotažas yra tiesiog N.Vidičiaus agento bandymas pakelti savo klientui algą. Pranešama, jog apie 70 tūkst. svarų sterlingų per savaitę uždirbanti serbas norėtų gauti ne mažiau 100 tūkst.

Visgi, vargu, ar „Manchester United“ vadovai futbolininkui ryžis pasiūlyti tokį atlyginimą, mat dabartinė serbo sutartis su Anglijos čempionais galioja dar dvejus metus – iki 2012-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius