Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ treneris Carlo Ancelotti: „Komanda žaidė idealiai“

Po pergalės UEFA Čempionų lygos pusfinalyje bendru rezultatu 5:0 prieš Miuncheno „Bayern“ futbolininkus Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti gyrė savo žaidėjus, tačiau pergalę jam kiek apkartino Xabi Alonso diskvalifikacija finalui.
Cristiano Ronaldo ir Carlo Ancelotti
Cristiano Ronaldo ir Carlo Ancelotti / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes sužaidėme idealias rungtynes, ypač esu patenkintas pirmuoju kėliniu, nes jame puikiai gynėmės ir puikiai išnaudojome šansus greitoms atakoms. esame labai laimingi, nes įveikėme komandą, kuri pernai buvo čempionė“, – po pergalės kalbėjo C.Ancelotti.

Treneris iš Italijos ypač gyrė savo atakuojančių žaidėjų trio, tačiau pergalę jam kiek apkartino saugo Xabi Alonso geltona kortelė. Dėl jos ilgametis „Real“ žaidėjas turės praleisti Čempionų lygos finalą.

VIDEO: Bayern Munich vs Real Madrid 0-4 ~ All Goals & Highlights [29/04/2014]

„Garethas Bale'as, Cristiano Ronaldo ir Karimas Benzema šiąnakt aukojosi dėl savo komandos. Klubo prezidentas Florentino Perezas yra labai laimingas ir žaidėjams perdavė sveikinimus. Mes liūdime tik dėl Xabi, manau, kad geltonos kortelės jis nenusipelnė. Jis labai mums svarbus ir finale Xabi trūks“, – teigė C.Ancelotti.

Josepas Guardiola: „Žaidėme apgailėtinai“

Visiškai kitokios nuotaikos po mačo buvo Miuncheno klubo stovykloje. Treneris Josepas Guardiola po rungtynių savo futbolininkų žaidimą vadino apgailėtinu.

„Per savo karjerą esu patyręs kelis itin blogus pralaimėjimus ir šis patenka tarp pačių blogiausių. Nėra jokių paaiškinimų, mes tiesiog žaidėme labai blogai, apgailėtinai. Kai žaidi blogai – praleidi daug įvarčių. Tai futbolas ir pralaimėjimui kitų paaiškinimų nėra“, – nusivylęs kalbėjo prieš sezoną klubo vairą perėmęs katalonas.

VIDEO: Sergio Ramos Goal ~ Bayern Munich vs Real Madrid 0-1 ~ [29/04/2014]

Sergio Ramosas: „Aikštėje liko mūsų širdys ir sielos“

Du pirmuosius rungtynių įvarčius įmušęs 28-erių gynėjas Sergio Ramosas po mačo savo indėlio nesureikšmino ir visų pirmą gyrė komandinį žaidimą.

„Man pasisekė, kad įmušiau ir tai padariau net du kartus, ypač gera tai padaryti tokiose svarbiose rungtynėse. Žinoma, iš asmeninės pusės įmušti yra puiku, tačiau svarbiausias dalykas buvo mūsų komandinis darbas ir indėlis.

Šį vakarą žaidėme, kaip ir buvome suplanavę, visi žaidėjai aikštėje paliko savo sielas ir širdis. Kitas mūsų tikslas yra iškovoti taurę“, – kalbėjo S.Ramosas.

VIDEO: Sergio Ramos Second Goal ~ Bayern Munich vs Real Madrid 0-2 ~ [29/04/2014]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius