Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retas Romelu Lukaku pasiekimas „Everton“ laimėti nepadėjo

Penktadienį vieneriomis rungtynėmis startavo septintasis Anglijos „Premier“ lygos (EPL) turas. Šį sezoną kol kas galingai žaidžiantis Romelu Lukaku įmušė dar vieną įvartį, tačiau jo komandai to nepakako.
Seamusas Colemanas
Seamusas Colemanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Liverpulio „Everton“ futbolininkai namuose po dviejų belgų įvarčių 1:1 sužaidė su iki šio mačo tris pergales iš eilės iškovojusia Londono „Crystal Palace“.

35-ąją min. kiek netikėtai R.Lukaku varžovų vartininką nuginklavo baudos smūgiu. Tai buvo pirmasis belgo įvartis baudos smūgiu „Premier“ lygoje – iki šiol taip įmušti jis buvo bandęs 18 kartų.

Lukaku 1:0

Jau 50-ąją minutę lygybė buvo atstatyta, kai įvartį įmušė Christianas Benteke. Puolėjas laiku sureagavo į komandos draugo perdavimą ir iššoko labai aukštai bei galva aukšta trajektorija nukreipė kamuolį į vartus.

Benteke 1:1

„Everton“ saugas Idrissa Gueye iškart po įvarčio galėjo vėl persverti rezultatą, tačiau nepataikė į vartus.

57 min. teisėjas neįskaitė „Crystal Palace“ žaidėjo Damieno Delaney įvarčio – tai sukėlė daug diskusijų internete ir bus vienas labiausiai aptarinėjamų mačo epizodų.

Iki pat mačo pabaigos komandos nieko labai pavojingo nesukūrė ir baigė mačą lygiosiomis. „Everton“ su 14 taškų liko trečioje vietoje, „Crystal Palace“ (11 tšk.) – septintoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius