-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Robinho ruošiasi užkariauti pasaulį

Anglijoje neįsitvirtinęs brangiausias visų laikų šios šalies futbolininkas Robinho grįžo į gimtąją Braziliją, kad pasiruoštų užkariauti pasaulį 2010 metų planetos futbolo pirmenybėse.
Robinho gimtinėje stengiasi atsigauti fiziškai ir psichologiškai
Robinho gimtinėje stengiasi atsigauti fiziškai ir psichologiškai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jau pirmosiose rungtynėse vilkėdamas San Paulo „Santos“ marškinėlius pasižymėjęs 26 metų puolėjas pareiškė, kad Anglijoje jam sužibėti tiesiog neleido „Manchester City“ klubo trenerio Roberto Mancini taktinės schemos.

„Mano ir R.Mancini mąstymas yra visiškai skirtingas, – Daily Mail tvirtino Robinho. – Brazilijoje treneriai gerbia žaidėjo savybes, sugebėjimus. Ne kaip Europoje, kur futbolo specialistai žaidžia tik pagal schemą keturi–keturi–du ir jiems visiškai neįdomu, ką tu gali padaryti su kamuoliu. Čia, Brazilijoje, jei esi puolėjas, į aikštelę eini turėdamas vienintelę užduotį – bėgti.“

Robinho į „Manchester City“ klubą atvyko 2008-aisiais už rekordinę Didžiojoje Britanijoje 32,5 mln. svarų sterlingų išpirką iš Madrido „Real“ (Ispanija), tačiau pateisinti šios didžiulės investicijos taip ir nesugebėjo.

Praėjusį mėnesį puolėjas pasiprašė pagal nuomos sutartį išleidžiamas į „Santos“ klubą, kuriame jau rungtyniavo karjeros pradžioje (2002–2005 metais), kad tinkamai pasiruoštų artėjančioms pasaulio futbolo pirmenybėms Pietų Afrikos Respublikoje.

„Psichologiškai ir fiziškai ruošiuosi tam, kad pasaulio čempionate būčiau geriausias žaidėjas. Esu tinkamo amžiaus. Turiu pakilti į aukštesnį lygį“, – žadėjo Robinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius