Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo įžeidė buvusio komandos draugo pasišaipymas iš svorio

Buvęs „Liverpool“, Madrido „Real“ ir „Manchester United“ puolėjas Michaelas Owenas įžeidė futbolo legendą Ronaldo, pajuokaudamas apie brazilo svorį.
Ronaldo
Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40 metų Ronaldo dar žaisdamas futbolą kovojo su antsvoriu, o baigęs karjerą brazilas su juo susitvarko dar sunkiau. Vis dėlto M.Oweno pokštas „Twitter“ tinkle sukėlė nemažai neigiamų reakcijų.

„Galvojau, kad mano svoris padidėjo, tačiau pamačiau savo seną draugą Ronnie“, – savo „Twitter“ tinkle rašė britas. Kartu su įrašu jis įkėlė ir Ronaldo nuotrauką, kurioje šalia brazilo yra ir pats.

Tai sukėlė nemenką audrą „Twitter“ tinkle, pačiam M.Owenui teko pamatyti ne vieną prieš jį nukreiptą žinutę ar pasišaipymą. Tačiau prabilo ir pats Ronaldo.

„Esu šokiruotas, kokia svarbi tema mūsų pasaulyje yra mano svoris. Nuoširdžiai nesuprantu, kodėl tai yra taip svarbu“, – pirmadienį FIFA „The Best“ ceremonijoje žurnalistams sakė Ronaldo.

M.Oweno žinutė supykdė ir kitą brazilą, taip pat buvusį „Real“ futbolininką, Roberto Carlosą.

„Man nepatinka tokie pokštai. Ronaldo yra labai geras mano draugas, tad turėtume būti atsargesni su tokiais juokais. Reikia žiūrėti ne į jo kūną, o į jo širdį – jis turi tikrai didelę širdį“, – kalbėjo R.Carlosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius