-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ronaldo paskutinį kartą į aikštelę išbėgs per rungtynes tarp Brazilijos ir Rumunijos

Vienas geriausių visų laikų brazilų futbolininkų Ronaldo žais atsisveikinimo rungtynes su Brazilijos rinktine birželio mėnesį. Tuomet brazilai namuose susigrums su Rumunijos rinktine.
Karjerą baigė Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldo
Karjerą baigė Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Brazilijos futbolo federacija (CBF) patvirtino, kad mačas birželio 7 dieną vyks legendiniame San Paulo stadione „Pacaembu“.

Tuo tarpu CBF prezidentas Ricardo Teixeira po pranešimo teigė, kad tokiomis rungtynėmis bus atiduota pagarba vienam geriausių futbolininkų istorijoje.

„Ronaldo nusipelnė atsisveikinimo rungtynių su Brazilijos rinktinės marškinėliais ir aš esu įsitikinęs, kad tai bus nuostabus pagerbimas vienam geriausių futbolininkų per visą istoriją“, – sakė R.Teixeira.

Patyręs puolėjas profesionalo karjerą baigė prieš mėnesį, kai paskelbė pasitraukiantis iš didžiojo futbolo dėl didelio nuovargio ir įvairių kūno vietų skausmų.

Per karjerą Ronaldo žaidė 97 rungtynes atstovaudamas Brazilijos rinktinei ir įmušė 62 įvarčius. 15 iš jų buvo pelnyti per keturis finalinius pasaulio futbolo čempionato etapus.

Žaidėjas atstovavo tokioms komandoms kaip Madrido „Real“, Milano „Inter“, „Barcelona“, „Milan“, Eindhoveno PSV ir gimtiesiems San Paulo „Corinthians“ bei „Cruzeiro“. Iš viso Ronaldo per 343 rungtynes pelnė 247 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius