Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo – tėvystės džiaugsmai ir rūpesčiai

Brazilų futbolininkas Ronaldo Luisas Nazario de Lima, arba tiesiog Ronaldo, džiaugiasi trečia atžala. Antradienio rytą antroji žmona Maria Beatriz Antony jam pagimdė dukrą.
Futbolininkas Ronaldo su sužadėtine Maria Beatriz Antony
Futbolininkas Ronaldo su žmona Maria Beatriz Antony / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo ispanų žiniasklaida, San Paulo Alberto Ensteino ligoninės atstovas spaudai patvirtino, kad 33 metų futbolo kamuolio virtuozo mylimajai Mariai Beatriz Antony antradienio rytą buvo atlikta Cezario operacija. 3,45 kilogramo svorio apie 50 centimetrų ūgio mažylė, kurią tėvai pavadino Maria Alice, kaip ir mama, jaučiasi puikiai.

„Dabar turiu tris savo Marias“, – šypsojosi futbolininkas, mat su mylimąja Maria jau augina kelerių metų dukterį Marią Sophią.

Tuo tarpu Brazilijos futbolo klubo „Corinthians“ atstovai savo pranešime spaudai teigia, kad antradienį klubo vadovybė atleido puolėją nuo treniruočių, kad jis galėtų pasidžiaugti šeima.

Įdomiausia, kad lygiai prieš 10 metų, taip pat baladžio 6-ąją, tuomet dar Milano „Inter“ komandai atstovaudamas futbolininkas pirmą kartą patyrė, ką reiškia tapti tėvu, – pirmoji žmona Milene Domungues, taip pat futbolininkė, jam pagimdė sūnų. Berniukas tėvo garbei buvo pavadintas Ronaldu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius