-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rooney: abejoju „Manchester United“ ateitimi

„Manchester United“ (Anglija) futbolo klubo puolėjas Wayne'as Rooney paaiškino, kodėl nori palikti komandą, kuriai sėkmingai atstovavo pastaruosius šešerius metus. Futbolininkas teigia abejojantis, ar ateityje „Manchester United“ ir toliau bus pakankamai pajėgus kovoti dėl trofėjų.
W.Rooney išplėšė pergalę „Manchester United“
W.Rooney nori palikti „Manchester United“ klubą, nes abejoja, ar komanda ir toliau galės varžytis dėl aukščiausių titulų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24 metų futbolininkas, kurio kontraktas baigs galioti 2012-ųjų vasarą, pripažino kalbėjęs su „Manchester United“ vykdomuoju direktoriumi Davidu Gillu, tačiau neigė, kad sprendimą išvykti treneriui serui Alexui Fergusonui pranešė dar rugpjūčio viduryje.

„Susitikęs su D.Gillu prašiau įtikinti, kad ir ateityje „Manchester United“ bus pajėgus prisivilioti aukščiausio lygo futbolininkus. Tačiau jis man negalėjo garantuoti, kad ateityje komandos sudėtis bus tokia stipri, kokios aš norėčiau“, – kalbėjo W.Rooney.

„Man buvo įdomu klausyti, ką spaudos konferencijoje sakė A.Fergusonas. Kai kas, turiu pripažinti, mane nustebino, – neslėpė puolėjas. – Visuomet be galo gerbiau šį klubą. Kaip galima negerbti pažvelgus į nuostabią istoriją ir įspūdingus pastaruosius šešerius metus, kuriuos turėjau garbės išvysti pats kaip futbolininkas.“

„Man svarbiausia laimėti trofėjus – taip, kaip komanda tai daro su treneriu A.Fergusonu. Todėl manau, kad mano užduoti klausimai buvo teisingi, – pridūrė W.Rooney. – Nepaisydamas pastarųjų sunkumų, žinau, kad visuomet būsiu skolingas treneriui. Jis – nuostabus strategas ir auklėtojas, kuris man padėjo nuo pat pirmos dienos Mančesteryje, kai man buvo vos 18-a.“

Kalbama, kad W.Rooney, kurio vertė gali siekti 75 mln. svarų sterlingų, domina tokias komandas kaip „Manchester City“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Londono „Chelsea“ bei kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius