-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rooney lieka Mančesteryje!

Wayne’o Rooney ir „Manchester United“ futbolo klubo skyrybų istorijoje – netikėta žinia. Kelias dienas sklandžius informacijai, kad „raudonųjų velnių“ žvaigždė palieka komandą, penktadienį 24-erių Anglijos rinktinės puolėjas pasirašė naują penkerių metų kontraktą su Mančesterio komanda, praneša BBC.
W.Rooney
W.Rooney / „Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad net 24 valandas vyko klubo vadovų, trenerio Alexo Fergusono ir W.Rooney derybos, po kurių paskelbta, kad žaidėjas ekipoje liks iki 2015 metų.

„Esu labai laimingas, kad W.Rooney sutiko likti mūsų komandoje. Ši savaitė mums buvo sunki, tačiau aš sakiau šiam vyrukui, kad jam durys visada atviros. Tiesiog puiku, kad jis lieka“, – kalbėjo „Manchester United“ vyriausiasis treneris Alexas Fergusonas.

„Suprantu, kad ekipos aistruoliai buvo labai nusivylę tuo, ką matė ir girdėjo pastarosiomis dienomis. Tačiau viskas, ką dariau, buvo tik dėl geresnės ateities. Nuo pirmųjų dienų šioje komandoje gerbėjai man buvo tiesiog nuostabūs, ir tikiuosi, kad viskas vėl bus gerai“, – kalbėjo futbolininkas.

„Kartais reikia tokių sukrėtimų, kad suvoktum, koks svarbus tau yra darbas klube. Manau, dabar Wayne'as supranta, kokia didi komanda yra „Manchester United“, – kalbėjo A. Fergusonas.

Toks įvykių posūkis daugeliui buvo netikėtas. Dar šios savaitės pradžioje surengtoje spaudos konferencijoje A.Fergusonas pasakojo nesuprantąs, kodėl futbolininkas nori palikti klubą.
Trečiadienį W. Rooney išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame patvirtino norintis išvykti, nors A.Fergusoną vadino genijumi. Futbolininkas teigė nebuvęs užtikrintas, kad „Manchester United“ ateityje bus pajėgi kautis dėl trofėjų.

Puolėjo paslaugos sudomino ne vieną garsią komandą, tačiau strategai Jose Mourinho iš Madrido „Real“ ar Carlo Ancelotti iš Londono „Chelsea“ teigė netikintys, kad W.Rooney paliks Mančesterį.
Ketvirtadienį įširdę aistruoliai susirinko prie futbolininko namų, keli iš jų laikė atvirai grėsmingus plakatus, siūlančius W.Rooney net negalvoti apie persikėlimą į „Manchester City“ ekipą.

W.Rooney kontrakto vertė kol kas neskelbiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius